Mijn plannen voor deze zomer

Heei allemaal,
Daar ben ik weer! Mijn Havo examens zijn inmiddels achter de rug en nu is het nog een kwestie van wachten tot de uitslag 16 juni, spannend! Omdat ik nu een extra lange vakantie heb en ik totaal niet stil kan zitten heb ik alweer allemaal leuke plannen gemaakt voor deze zomer. Ik deel ze vandaag in een blogpost met jullie.

Deze zomer wil ik……Veel werken
Mijn La Place baantje is inmiddels omgewisseld voor een baantje in de horeca. Ik loop in de bediening van een restaurant met hele leuke en gezellige collega's. Het restaurant ligt aan het water dus elke zomer is het er druk met bootjes. Ik hoop deze vakantie lekker veel te kunnen werken want een extra centje is natuurlijk nooit verkeerd.

…Heel veel ijsjes eten
Mijn vriendinnen worden er onderhand wel een beetje gek van als ik weer vraag of ze zin hebben mee een ijsje te gaan eten. Ik hou enorm van ijs, met in het bijzonder het Italiaanse schepijs. Gelukkig is het warme weer in de zomer een goed excuus om iets vaker een ijsje te gaan halen! 


…Met vrienden en vriendinnen afspreken
Met vrienden en vriendinnen afspreken is toch wel iets wat ik het liefste doe! Vandaar dat mijn agenda nu ook alweer helemaal gevuld wordt met stranddaagjes, barbecues, winkelafspraakjes en bijkletsmiddagen. 

…Op vakantie gaan
Ook deze vakantie ga ik weer op vakantie! Met mijn ouders en broertje vertrek ik voor 2 weken naar Italië waar ik op een grote camping in Toscane verblijf vlak bij de steden Pisa en Florence. Ga ik een weekendje naar Drente en samen met vriendinnen vertrek ik (als het goed is) naar Berlijn.


…Meer bloggen
Na bijna een half jaar niks met mijn blog gedaan te hebben (oeps) wil ik graag het bloggen weer gaan oppakken. Gelukkig zal ik daar deze zomer wel genoeg tijd voor kunnen vinden.

…Kampvuur avonden
Ook iets wat ik heerlijk vind om te doen in de zomer! De avonden afsluiten met een kampvuur! Ik hoop dat ook weer vaak genoeg te kunnen doen deze zomer!


…Actief bezig blijven
Het voetbalseizoen is afgelopen en om toch de conditie een beetje op peil te houden wil ik deze zomer weer lekker gaan hardlopen. Maar ook suppen en longboarden lijkt mij super leuk om te doen.

…Festivals bezoeken
Afgelopen week ben ik naar The Flying Dutch in Amsterdam geweest! En dat was zo gaaf dat ik zeker meer festivals wil gaan bezoeken deze zomer! Parkpop in Den Haag lijkt mij ook zo leuk!


… DIY'en
Ook iets wat ik leuk vind om te doen is knutselen. Zo moet ik al mijn fotoboeken van afgelopen jaren nog inpakken en zag ik wat leuke projecten op Pinterest voorbij komen.

Hebben jullie ook al plannen gemaakt voor deze zomer?

Liefs, Tessa

This entry was posted on dinsdag 14 juni 2016 and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

2 Responses to “ Mijn plannen voor deze zomer ”

  1. Een kampvuur maken wil ik ook nog doen vind dat zo leuk! vooral het zelf bij elkaar zoeken van het hout haha! pyromaan oops. leuk overzicht ik moet nog opzoek naar een leuke vakantie plek voor samen met mijn vriend

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! En een heel fijn lijstje heb je voor de zomer :) ijsjes eten is altijd lekker met de warme dagen.

    BeantwoordenVerwijderen