Wat te doen tijdens de kerstvakantie?

Heei allemaal,
Eindelijk is het weer zo ver! De kerstvakantie is aangebroken! 2 heerlijke weekjes vrij met veel gezelligheid zoals kerst en oud&nieuw. Maar wat als je geen idee hebt wat je met de andere dagen aan moet? Vandaag deel ik met jullie wat leuke tips en ideeën voor een geslaagde kerstvakantie.1. Schaatsen
Helaas kan dit nog niet buiten op de slootjes, maar schaatsen bij een indoor schaatsbaan of een opgezet buitenbaantje is ook hartstikke leuk! Natuurlijk moet je een middagje schaatsen afsluiten met een lekkere kop warme chocolademelk met slagroom.

2. Ga naar de bioscoop
Ga gezellig met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Rond kerst draaien er altijd super veel films in de bioscoop, dus er zit vast een leuke film tussen.

3. Maak een DIY
Iets waar je normaal geen tijd voor hebt kun je deze vakantie wel uitvoeren! Op YouTube en Pinterest kun je veel inspiratie opdoen voor leuke DIY's! 


4. Verzin een leuke actie voor Serious Request
Het is misschien een beetje kortdag, maar verzamel geld voor Serious Request, of ga langs het glazenhuis om zelf wat geld te doneren voor deze goede actie! 

5. Organiseer een kerstdiner voor vrienden en vriendinnen
Lekker eten hoort natuurlijk bij de kerst! Organiseer daarom een leuk kerstdiner voor je vrienden en vriendinnen, gegarandeerd een leuke avond!

6. Maak een jaaroverzicht van 2015
Het jaar zit er alweer bijna op! Extra leuk om dan nog even terug te blikken op 2015! 

7. Maak de lekkerste cupcakes
Baken is ook iets waar je in normale schoolweken nauwelijks tijd voor hebt!


8. Sale shoppen
Na de kerstdagen begint overal weer de sale! Extra leuk om te winkelen dus! 

9. Werken
December is een dure maand met alle kerst en sinterklaascadeautjes. Om toch niet helemaal in de rode cijfers op je bankrekening te belanden kun je ook extra gaan werken tijdens de kerstvakantie. Heb je geen bijbaantje? Vraag aan je ouders of familieleden of ze nog wat klusjes voor je hebben.

10.  Bezoek een kerstmarkt
Kerstmarkten zijn altijd super leuk en gezellig! Bezoek er eens eentje bij jou in de buurt of eentje in een  stad verderop.


Wat gaan jullie allemaal nog doen tijdens de kerstvakantie? 

This entry was posted on dinsdag 22 december 2015 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

4 Responses to “ Wat te doen tijdens de kerstvakantie? ”

  1. Goede ideetjes! Ik moet nog schaatsen, sale shoppen gaat zeker nog gebeuren :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. erg leuke ideeen thanks for sharing! goed weekend X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Niet alleen voor de kerstvakantie leuke ideeën dit!

    BeantwoordenVerwijderen