Persoonlijke update | Druk Druk Druk

Heei allemaal,
Ja eindelijk is er weer een teken van leven te vinden op mijn blog. Na zo'n maand niks gepost te hebben (oeps) kan ik jullie eindelijk vandaag vertellen dat ik weer wat meer tijd in mijn blog ga steken! Helaas had ik het de afgelopen weken erg druk. School vond het leuk om veel huiswerk in te plannen, moest ik aanwezig zijn bij alle sport trainingen en wedstrijden, was het feestweek bij mij in het dorp en dacht mijn werkgever de goedkope mensen (zoals ik dus) extra lang in te zetten. Maar gelukkig is er altijd licht aan het einde van de tunnel! Vandaar dat ik voor deze maand Oktober ook een het doel heb gesteld, werkt toch altijd wat handiger hé! Deze maand wil ik daarom minstens 8 artikelen online zetten op mijn blog. Zal dit gaan lukken??

Liefs, Tessa

This entry was posted on vrijdag 2 oktober 2015 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

One Response to “ Persoonlijke update | Druk Druk Druk ”