Boek Review | Girl Online

Heei allemaal,
Na een heerlijke vakantie in Frankrijk ben ik er weer hoor! Voor de vakantie had ik van mijn ouders het boek 'Girl Online' kado gekregen. De bedoeling was om dit boek te lezen op vakantie, maar omdat ik zo erg benieuwd was naar het boek had ik het in de auto onderweg naar Frankrijk al uitgelezen. Oeps! Zijn jullie benieuwd wat ik van het boek vond? Lees dan snel verder!

Het boek 'Girl Online' is geschreven door de bekende Britse Youtuber Zoë Sugg. Het boek  gaat over Penny, een 15 jarig meisje die hartstikke onzeker in het leven staat en daarom soms paniekaanvallen krijgt. Anoniem besteed zij veel tijd aan haar blog waar zij zich Girl Online noemt. Op haar blog die steeds meer volgers krijgt verteld zij al haar normale tiener problemen zoals haar onzekerheden en vrienden die geen echte vrienden blijken te zijn. Penny vertrouwt alleen haar buurjongen Elliot nog, maar wat als zij daar ook ruzie mee krijgt?

Hoewel het bij ons momenteel hartje zomer is met buiten 35 graden, speelt het boek zich af in de winter. Penny woont samen met haar ouders en broer in Brighton. Vanwege het werk van haar moeder vieren zij de kerst niet thuis maar in New York. De reis doet Penny goed en ze wordt daar verliefd op de Amerikaanse Noah alleen er breekt een moment aan dat zij weer terug naar huis moet…

Het boek is erg gemakkelijk te lezen, dit komt misschien toch wel omdat het boek voor een iets jongere doelgroep geschreven is. Toch vond ik het boek als 17 jarige wel erg leuk om te lezen! Dit kwam vooral omdat ik al langere tijd volger ben van de Britse Youtuber Zoë. Ben je opzoek naar een leuk, simpel, grappig boek die je in een keer wilt uitlezen? Dan is dit zeker een aanrader!

Het boek is voor €16,99 in de verschillende boekenwinkels.
Hebben jullie het boek al eens gelezen? of ben je benieuwd geworden naar het boek?

Liefs. Tessa

This entry was posted on zaterdag 1 augustus 2015 and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

19 Responses to “ Boek Review | Girl Online ”

 1. Ik heb hem toevallig gisteren uitgelezen! Ik vond het een leuk boek! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Ja ik vond het ook een heel erg leuk boek!

   Verwijderen
 2. Ik hou ook van die 'jongeren' boeken. Die lezen fijner!
  Klinkt als een leuk verhaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is echt zo'n leuk boek en ik had ook hem ook erg snel uit haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je dit boek reviewd. Ik was er al zo lang benieuwd naar. Hij klinkt erg leuk dus ik denk dat ik 'm binnenkort eens ga kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Ik ben benieuwd wat je van het boek gaat vinden!

   Verwijderen
 5. Nog nooit van gehoord, maar het lijkt me een erg leuk boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het boek ziet er inderdaad wat kinderlijk/ jong uit, maar de verhaallijn klinkt niet slecht :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja daar ben ik het mee eens! Maar het verhaal is wel erg leuk!

   Verwijderen
 7. Leuk! Het verhaal spreekt me niet zo aan maar omdat Zoe het heeft geschreven ben ik toch benieuwd:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik was ook erg benieuwd omdat Zoe het geschreven had!

   Verwijderen
 8. Heb het boek niet gelezen, maar als ik dit zo lees lijkt het me wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Reacties
  1. Het was ook leuk boek met een lekkere simpele verhaallijn wat je makkelijk kunt lezen! (;

   Verwijderen
 10. Girl Online is echt een super leuk boek! Ik heb hem in het Engels gelezen. Zoella is ook gewoon echt een prachtmens! Ik kan ook niet wachten tot deel 2 Girl on Tour verschijnt!

  BeantwoordenVerwijderen