Mijn plannen voor deze zomer

Heei allemaal,
Eindelijk! Ook ik kan zeggen dat ik vakantie heb! Gelukkig ben ik met goede cijfers over naar 5 havo, het jaar waarin ik examens moet gaan doen! Maar laten we voordat die examenstress begint eerst nog even genieten van een heerlijke zomervakantie! In deze blogpost deel ik met jullie mijn plannen die ik wil gaan doen in mijn zomervakantie.

Deze vakantie wil ik……Veel werken
Nog steeds werk ik met veel plezier bij La Place. Ook deze zomer ben ik  van plan wat extra daagjes te maken om nog een extra zakcentje te verdienen.

…Met vrienden en vriendinnen afspreken
Als er iets is wat ik leuk vind, dan is het wel afspreken met vrienden en vriendinnen! Mijn agenda voor deze zomer staat dus ook alweer vol gepland met barbecues, zwemmiddagjes, winkel afspraakjes en bioscoopavonden!  


…Bloggen en video's maken
Natuurlijk wil ik deze vakantie ook weer meer gaan bloggen! Ook wil ik weer wat actiever gaan worden op mijn youtube kanaal, daarom wil ik deze zomer 2 nieuwe video's opnemen en plaatsen.  

…Op vakantie gaan
Ook deze zomervakantie ga ik weer op vakantie! Samen met mijn ouders en broertje verblijf ik 2 weken op een grote camping aan de Franse kust in Zuid-Frankrijk en ga ik met vriendinnen een weekendje naar Noordwijk. 


…Heel veel ijs eten
Mijn vriendinnen worden er zo onderhand wel een beetje gek van als ik weer vraag of ze zin hebben mee een ijsje te gaan eten. Ik hou enorm van ijs met in het bijzonder het Italiaanse schepijs. Gelukkig is het warme weer in de zomer een goed excuus om iets vaker een ijsje te gaan halen!

…Actief bezig zijn
Het voetbalseizoen zit er op en om toch een beetje in conditie te blijven wil ik weer beginnen met hardlopen! Ook lijkt het mij super leuk om een keertje deze vakantie te gaan suppen en zwemmen komt met dit warme weer vast ook wel goed. 

…Boeken lezen
Zelf vind ik lezen altijd best leuk, maar omdat ik er eigenlijk nooit tijd voor heb is het alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst een boek aan heb aan geraakt. Na de vakantie zit ik ook in 5 Havo wat betekend dat ik moet lezen voor mijn boekenlijst. Hebben jullie nog leuke aanraders? 


Wat gaan jullie allemaal deze vakantie doen?

This entry was posted on woensdag 8 juli 2015 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

12 Responses to “ Mijn plannen voor deze zomer ”

 1. Leuke post om te lezen! & Leuke plannen heb je gemaakt :). Ik moet van mezelf echt één boek uitlezen, dat klinkt zooo simpel, maar voor mij is dat echt te lastig. Maar goed, de aanhouder wint, toch? En voor de rest ben ik van plan lekker te genieten van het (nu niet zo) goede weer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ja lekker genieten van de vakantie ga ik ook zeker doen!

   Verwijderen
 2. Wat een heerlijk lijstje! ijs eten, bloggen en lezen klinkt goed haha!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, wat een superleuk lijstje! Veel ijsjes eten staat ook bovenaan mijn lijst. Want ja, het is zomer hé. En wat gezellig dat je op camping gaat aan de Franse kust! Lijkt me zo gezellig die sfeer van een camping! Ik wens je heel veel plezier deze zomer! Liefs, X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja de Franse kust is heerlijk! Ik wens jou ook veel plezier deze zomer met ijsjes eten haha

   Verwijderen
 4. Ik denk dat ik zo'n beetje al die plannen ook op mijn lijstje heb staan haha! Leuk om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke plannen heb je voor deze zomer! Ik hoop deze zomer ook lekker veel te werken zodat ik wat bij kan verdienen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke plannen! Ik vertrek morgen zelf ook richting Frankrijk :-) Veel plezier alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah leuk lijstje! Heel veel plezier in Frankrijk!

  BeantwoordenVerwijderen