Vlog Parijs 2015

Hoi allemaal,
Het is inmiddels alweer een tijdje geleden, maar tijdens de meivakantie ben ik samen met mijn ouders en broertje op vakantie geweest naar Parijs. Parijs is echt een prachtige stad en ik ga zeker nog een keertje terug! Natuurlijk ging in niet weg zonder mijn camera! En om een keer wat anders te doen dan een normaal foto verslag heb ik deze keer een sfeervideo gemaakt over mijn vakantie in Parijs.


Helaas ben ik nog niet een pro in het bewerken van video's maar ik vond het wel heel erg leuk om te doen! Ik ben ook zeker van plan om meer video's te gaan maken met o.a. DIY, hebben jullie nog leuke ideeën voor video's? En zijn jullie benieuwd naar mijn nieuwe video's? Abonneer dan alvast op mijn Youtube kanaal! (:


Ik hoop dat jullie de video leuk vonden! Wat vinden jullie van de stad Parijs? en zijn jullie er al eens geweest?

Liefs, Tessa


This entry was posted on zaterdag 6 juni 2015 and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

11 Responses to “ Vlog Parijs 2015 ”