Summer essentials 2015

Heei allemaal,
De zomer komt er weer aan! Mijn favoriete tijd van het jaar! Het zonnetje gaat weer meer schijnen, je krijgt eindelijk weer een mooi bruin kleurtje en je kunt weer non-stop ijsjes eten met de zomer als excuus! Natuurlijk horen er bij de zomer ook zomerse beauty en verzorgings producten vandaar dat ik jullie vandaag mijn zomerse essentials laat zien. Zien jullie benieuwd? lees dan snel verder!Nagellak
Natuurlijk moet er een zomers kleurtje op de nagels worden gelakt! Mijn favoriete zomerse kleuren zijn koraal, mint blauw en geel!

Lipstick 
Ook een vrolijk kleurtje op de lippen mag natuurlijk ook niet ontbreken in de zomer! Mijn favoriete kleur voor de zomer is een koraal achting kleurtje! Vooral Essence 01 Color Calling (op de foto) is mijn favoriet! Als ik kies voor een verzorgende kleurende lippenbalsem met spf, dan pak ik graag mijn Kiko Kiss Lip Balm in de kleur 07 Strawberry er bij.

Blush
Ook de wangen moet een klein beetje kleur krijgen! Mijn favorieten blushes voor de zomer zijn; Golden Rose van Sleek en Alpha Better Gamma van Essence (op foto).

Parfum
In de zomer draag ik graag parfum lichte parfums die lekker fris, zomers en bloemig ruiken! Vooral Marc Jacobs Sorbet en Lacoste Touch of Pink (op foto) zijn mijn favoriet!

Bodylotion
Ook in de zomer moeten we de huid goed blijven verzorgen! Vooral de producten van de Body Shop vind ik hier erg fijn voor! De body butter in de geur mango en de body sorbet aardbei zijn mijn favoriet!

Reining
Om de huid van zand te reinigen na een heelijk dagje strand gebruik ik graag de Yves Rocher Hydra Vegeral reinigingslotion. Deze is heerlijk verkoelend en geeft de huid weer een oppepper. 


Wat zijn jullie beauty en verzorging summer essentials voor 2015?

This entry was posted on vrijdag 26 juni 2015 . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

23 Responses to “ Summer essentials 2015 ”

 1. Touch op pink droeg ik vroeger ook, zo lekker zomers ruikt tie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Ja daar ben ik het helemaal mee eens!

   Verwijderen
 2. Leuke beauty essentials! Ik ben verslaafd aan de bodylotion van Lancaster voor de zomer! Daarnaast gebruik ik vaak een mooie blush en bronzer in 1 van Essence, zodat mijn wangen ook lekker een kleurtje krijgen (die kleuren namelijk niet zo snel door de zon helaas...haha). Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Ik kleur helaas ook niet zo heel erg snel, maar gelukkig is er blush en bronzer!

   Verwijderen
 3. Wat een mooie essentials! De lipstick is echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke producten allemaal, ik ben gek op de zomer en felle kleuren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ben ik het helemaal mee eens! De zomerse kleurtjes zijn zoveel leuker! (:

   Verwijderen
 5. Koraalkleurige nagellak: ik hou ervan! Leuk artikel en je hebt ook een onwijs leuke blog <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een tube reinigingsspul voor je handen moet echt mee in m'n tas, net als lipstick en foundation :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg mooie essentials! Vooral nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook gek op de koraalkleurig nagellak! Die zit nu op mijn teennagels. Blijft gewoon zo'n leuk vrolijk kleurtje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ja vrolijke nagellakjes zijn een must have! ik heb nu oranje op maar ik wil zo meteen mijn nagels mintgroen lakken ^^ leuke post is dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die body butter ruikt zo lekker! Leuk om te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijke favorieten <3 De geuren van Marc Jacobs vind ik inderdaad ook perfect voor de zomer, vandaag heb ik Oh Lola op, ben echt verliefd op die geur! Felle zomerse lippen kunnen bij mij ook echt niet ontbreken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik kan ook echt niet zonder parfum en bodylotion. Vooral na een dagje strand zijn je benen zo verschrikkelijk droog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja mijn benen zijn ook altijd verschrikkelijk droog na een dagje strand, gelukkig hebben we bodylotion (:

   Verwijderen
 13. Leuk! Ik ga ook nergens heen zonder gelakte teennagels!
  Parfum skip ik vaak vanwege de alcohol. (kan vlekken veroorzaken op je huid)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk om te zien! Ik ben ook echt dol op felle lipstick in de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen