The Color Run 2015

Heei Allemaal,
Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover! Samen met 5 andere vriendinnen reisde ik af naar Amsterdam Sloterpark om mee te doen aan The Color Run 2015. Na veel planning vooraf verliep onze reis geheel vlekkeloos wat voor ons, 6 meiden die zelfs nog in eigen stad verdwaald kunnen raken heel knap!


De foto's die in dit artikel zijn gebruikt zijn mobiel-kwaliteit foto's, vandaar de iets minder kwaliteit als normaal. (:

Zie je mij al op de foto? Ik ben de middelste die trots haar medaille na een super leuke en gezellige dag laat zien!

Rond 12 uur kwamen wij aan bij Amsterdam Sloterpark waar de Color Run werd gehouden. Na het wachten op onze starters pakketen, omkleden in onze toen nog mooie witte t-shirts en het proppen van onze tassen in veel te kleine en dure lokker konden we eindelijk gaan beginnen met de run. Het was veelste druk om echt te kunnen hardlopen, maar gelukkig deden wij allemaal mee voor de gezelligheid!Voor de mensen die The Color Run niet kennen, de Color Run is een hardloop/festival evenement waar je een rondje kunt rennen/lopen van 5 kilometer. Bij de start heb je nog een wit t-shirt aan, maar na afloop is die geheel kleurrijk en vrolijk. Bij elke kilometer kom je langs een checkpoint waar poeder in vrolijke kleurtjes over je heen wordt gegooid. Na afloop kun je nog even gezellig doorfeesten bij het podium.  Het was een super leuke dag en gezellig dag! Volgend jaar ga ik zeker weer meedoen!

Hebben jullie al eens meegedaan aan de Color Run?

Wil je nou ook graag zelf meedoen aan The Color Run? Op 12 September vindt The Color Run ook nog plaats in Utrecht.

Liefs, Tessa


This entry was posted on dinsdag 26 mei 2015 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

9 Responses to “ The Color Run 2015 ”

 1. Leuk dat je meegedaan hebt aan de Color Run! Ziet er heel leuk uit:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Ja ik vond het ook heel erg leuk om mee te doen met de Color Run!

   Verwijderen
 3. Superleuke foto's Tess, ik wil er ook echt nog een keertje aan meedoen:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je zeker doen! Het is echt super leuk!!

   Verwijderen
 4. Dat ziet er gaaf uit! Misschien moet ik maar eens gaan trainen voor de color run in Utrecht

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je zeker doen! Het is super leuk om mee te doen aan de Color Run!

   Verwijderen
 5. Wat gaaf zeg, leuk om met een groepje vriendinnen te doen. Jullie zien er echt grappig uit in al die kleurtjes. :) Liefs, Rowan

  BeantwoordenVerwijderen