Blog Meeting | outfit + verslag

Heei allemaal,
Afgelopen maandag reisde ik af naar Rotterdam en ontmoeten ik de leuke bloggers Jill en Charlotte weer! Ongeveer 1,5 jaar geleden had ik deze leuke bloggers ook al eens ontmoet en omdat het toen zo gezellig was, vonden wij het wel eens tijd worden voor een reünie meeting.
Na aankomst op centraal station Rotterdam maakte we een kleine wandeling naar de markthallen. Ik had hier al zoveel leuke verhalen over gehoord dat ik er zelf ook graag een kijkje wilde nemen. In de markthallen staan veel kraampjes die eten verkopen zoals sapjes, broodjes, frozen yogurt, gerechten en nog veel meer! Het eten zag er allemaal super lekker uit en eigenlijk wilde ik alles wel uit proberen haha! Na een donut en broodje zaten de buikjes weer vol en gingen we nog even winkelen in de winkelstraten van Rotterdam. Natuurlijk moesten er ook nog foto's van onze outfits gemaakt worden! Normaal deel ik eigenlijk nooit outfit foto's vandaar mijn awkward positie op de foto's haha, maar ik hoop dat jullie het leuk vinden! Deze foto's zijn gemaakt met de camera van Jill. Na een laatste drankje op het dakterras van La Place waar we nog even lekker in het zonnetje hebben kunnen kletsen was het alweer tijd om terug naar huis te gaan.
Top - Bershka / Jacket - Vero Moda / Jeans - Vero Moda / Shoes - Converse 
 Watch - Ebay / Necklace - Forver 21Natuurlijk kunnen ook wat kleine snapchat foto's van deze dag niet ontbreken! Zo krijgen jullie nog een kleine impressie van de leuke en gezellige dag!

Ik vond het een super leuke en gezellige dag meiden! 

Momenteel ben ik op vakantie in Parijs Natuurlijk heb ik mijn camera mee en zien jullie hier binnenkort meer over op blog. Hebben jullie nog leuke tips voor Parijs? Ik hoor het graag!

Liefs, Tessa

This entry was posted on donderdag 7 mei 2015 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

11 Responses to “ Blog Meeting | outfit + verslag ”

 1. De Markthallen zijn leuk he? Je outfit foto's zijn helemaal niet awkward, ze zijn juist leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja de Markthallen waren echt heel erg leuk! Haha gelukkig!

   Verwijderen
 2. Wat een mooie foto's en het ziet er gezellig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een prachtige outfit heb je aan zeg! Leuke foto's ook, het ziet er heel leuk en gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was zeker een hele leuke en gezellige dag!

   Verwijderen
 4. Hele leuke foto's, die vierde foto is echt heel leuk! Het was gezellig:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja het was echt heel erg gezellig! Waneer is onze volgende reünie?

   Verwijderen
 5. Leuk om te lezen en wat draag je een prachtige ketting!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's en outfit! Lijkt me een supergezellige dag :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen