New | Marc Jacobs Daisy Sorbet

Heei allemaal,
Elke jaar komt Marc Jacobs met een 'nieuwe' variant op hun originele Daisy parfum. De limited editie is vervolgens één jaar lang te vinden in de winkels en ik als echte Marc Jacobs parfum liefhebber wilde deze nieuwe limited editie variant natuurlijk graag aanschaffen. Dit jaar koos Marc Jacobs voor een heerlijke lente/zomer parfum waarvan ik alleen al de naam super leuk vind! Vandaag review ik voor jullie de Marc Jacobs Daisy Sorbet parfum, zijn jullie benieuwd? lees dan gauw verder!


Voordat ik overga naar de heerlijke geur van deze parfum, wil ik het eerst eens even hebben over de prachtige flacon die Marc Jacobs deze keer weer heeft bedacht! Als ik dit flesje zie denk ik gelijk aan de lente/zomer door de vrolijke kleuren en bloemen die in de dop van de flacon zijn verwerkt. 


Laten we dan nu toch wel naar het belangrijkste van de parfum gaan, de geur! De sorbet variant van Marc Jacobs Daisy ruikt lekker fris en fruitig! Door de zoete bloemen en het frisse zomerse fruit wat in deze parfum is verwerkt. Persoonlijk vind ik (maar ik denk ook wel vele andere van jullie) dat deze parfum perfect is voor een heerlijke de lente- of zomerdag! 

Topnoten: roze grapefruit, peer, passievrucht
Hartnoten: blauwe regen, jasmijnblaadjes, lelietje-van-dalen
Basisnoten: viooltjeshout, cederhout, transparante muskus


Helaas blijft de parfum niet de hele dag hangen, maar als je hem weer even opnieuw opspuit voordat je de deur uit gaat, ruik je weer helemaal fris en fruitig! Ik ben tenminste een grote fan geworden van deze heerlijke parfum en ik ga deze dan ook zeker vaak dragen op heerlijke lente- en zomerdagen!

De Marc Jacobs Daisy Sorbet Eau de Toilette 50 ml is voor €57,- te koop in verschillende parfumerieën.


Ik vind deze geur echt heerlijk! Wat vinden jullie van deze nieuwe variant op de originele Daisy parfum van Marc Jacobs?  

Ps: Binnenkort komen er weer leuke artikels online op mijn blog! waaronder tips om examenstress te voorkomen en een video met een super leuke DIY!

This entry was posted on vrijdag 17 april 2015 and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

18 Responses to “ New | Marc Jacobs Daisy Sorbet ”

 1. Echt zo een schattige flacon. Ik ben echt dol op de geur maar hij is helaas een beetje te duur voor me.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja daar ben ik het volledig mee eens! Gelukkig had ik thuis nog een waardebon liggen die ik mooi kon gebruiken bij het kopen van deze parfum, waardoor ik toch niet al te veel geld kwijt was.

   Verwijderen
 2. Klinkt als een heel fijn parfum! En de flacons van deze parfums zijn altijd zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik vind die flesjes van Marc Jacobs altijd zo schattig en mooi. Ik weet niet hoe deze precies ruikt, maar ik ga binnenkort zeker even naar dit geurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad! De flesjes zijn altijd zo leuk en schattig! Je moet zeker een keertje langs gaan om de parfum te ruiken! Hij ruikt heerlijk zomers!

   Verwijderen
 4. Zo'n mooi flesje. Volgens mij ruikt hij heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk!! Ik heb de eau so fresh sorbet en ben er echt verliefd op! Vond deze ook erg lekker inderdaad :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah deze is zo lekker inderdaad, nu ik bij een parfumerie werk doe ik deze steeds op haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtig flesje, lijkt me weer zo'n heerlijke zomerse geur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's heb je ervan gemaakt. Vind dit zo'n lekkere geur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor het leuke compliment! ja ik vind het ook zo'n heerlijke geur!

   Verwijderen
 9. Leuke blog post! Kende dit parfum nog niet. Ga het zeker een keertje uitproberen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wil eigenlijk ook altijd al zo'n Marc Jacobs parfum, gewoon omdat de flacon er zo mooi uitziet! Leuke post :)

  BeantwoordenVerwijderen