New | Nike Roshe Run

Hoi allemaal,
Ik sprong een gat in de lucht toen vorige week de postbode met een pakketje voor mij aan de deur stond. Vorige week bestelde ik namelijk nieuwe schoenen! De Nike Roshe Run sneakers.Ik twijfelde eerst heel erg om deze sneakers te bestellen. Ik vond ze ontzettend leuk maar, ik was bang dat je misschien wel mijn tenen door de stof heen zou kunnen zien. Gelukkig is dit niet het geval en lopen deze schoenen als pareltjes! Ik kocht deze schoenen op http://www.planet-sports.nl en omdat ik nog €10,- korting had betaalde ik er nog maar €79,95 voor.

Vanavond zit ik weer met een lekkere grote kop warme chocolademelk (my favorite) op de bank om de finale van 'Wie is de mol' te bekijken. 'Wie is de mol' is echt een van mijn favorieten tv programma's. Dit jaar denk ik dat Rik de mol is, wie denken jullie? 

Liefs, Tessa

This entry was posted on donderdag 5 maart 2015 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

11 Responses to “ New | Nike Roshe Run ”

  1. Ze zijn echt heel gaaf! Liefs Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, die zijn echt heel erg leuk! Weer eens wat anders dan de standaard zwarte.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, wat zijn ze mooi! Ik vind dit model zo leuk, maar ze staan me niet echt op de een of andere manier. Ik wil zelf heel graag de Nike Air Max Thea. Leuke blog heb je trouwens, ik ben je gaan volgen :)! X

    BeantwoordenVerwijderen