Mijn favoriete bloggers #1

Hoi allemaal,
Zelf vind ik het heel erg leuk om te bloggen, maar het lezen van andere blogs is toch ook wel heel erg leuk! Vandaag zet ik 5 van mijn favorieten bloggers in het zonnetje, wil je weten wie? lees dan snel verder.

Om te beginnen, de blog van Emily. Ik volg de blog van Emily al erg lang met veel plezier! Emily plaatst veel leuke outfits, maakt prachtige foto's en geeft aan al haar artikelen een leuke persoonlijke draai wat het lezen van haar blog toch wel erg leuk maakt!Jennie haar blog behoort ook tot een van mijn favorieten. Jennie maakt prachtige foto's en verteld veel over haar gezonde levensstijl. Foto's van healty food kom regelmatig tegen op haar blog, maar ook foto's van leuke outfit's en DIY's.  Soesja plaatst elke dag een artikel op haar blog. Schrijven doet ze eigenlijk over alles wat zij leuk vind en daarom zijn al haar artikelen op haar blog heel erg divers! Haar blog vind ik vooral heel erg leuk om haar City Tripping Europe artikelen. In deze artikelen laat ze allerlei leuke hotspot's in verschillende Europese steden zien. De blog van Neeltje heb ik leren kennen via een vriendin. Elke woensdag verschijnt er een artikel geheel in het Engels online op haar blog. Al haar artikelen zijn origineel en leuk bedacht. Ook maakt Neeltje prachtige foto's waar ze toch weer een beetje haar eigen draai in verwerkt.En als laatste Vera, ik denk dat de meeste haar blog wel kennen. Vera is toch wel een beetje de beauty queen van Nederland! Ze blogt super veel over make-up en maakt prachtige foto's. Over prachtig gesproken, haar huisje in Amsterdam vind ik persoonlijk ook echt prachtig!

Dit zijn momenteel mijn favoriete bloggers. hebben jullie ook favorieten bloggers? en willen jullie vaker zo'n artikel lezen?

Liefs, Tessa

This entry was posted on woensdag 25 maart 2015 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

17 Responses to “ Mijn favoriete bloggers #1 ”

 1. Leuk artikel, ik wil zeker vaker zo een aritkel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je het artikel leuk vind! Er staan nog zoveel leuke blogs op het internet dus ik ga zeker nog een keer een artikel er over maken!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 2. Hele leuke lijst, ik volg er een aantal ook met veel plezier!! Bij de andere ga ik even kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Haha alsjeblieft! Ik vind je blog echt heel erg leuk!

   Verwijderen
 4. Super leuke lijst. Leuk dat je ze zo benoemd! De meeste ervan vind ik ook super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke lijst! Ik ken nog niet iedereen, ga snel kijken :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Veel plezier met het kijken op deze leuke blogs!

   Verwijderen
 6. Leuke lijst! Ik ken nog niet iedereen, ga snel kijken :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! De meeste volg ik ook allemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je andere in het zonnetje zet! Ik ga eens kijken bij een aantal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Simply Emily ken ik nog niet, dus die ga ik eens checken!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. aah super leuk allemaal! de meeste kende ik al wel maar toch leuk hihi!
  dankjewel nog voor je reactie!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke blogs! De meeste ken en volg ik inderdaad ook al :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het altijd zo leuk om dit soort artikelen te lezen, dan ontdek ik weer nieuwe blogs! Emily en Jennie zijn twee van mijn favoriete blogsters!

  BeantwoordenVerwijderen