HEMA #Mobile Print

Hoi allemaal,
Het is momenteel een grote hype, de polaroid foto's! Ook ik moet stiekem bekennen dat ik de fotootjes wel heel erg leuk vind! Helaas zit er aan zo'n polaroid camera best een aardig prijskaartje maar gelukkig heeft HEMA daar iets leuks op bedacht! Bij HEMA #Mobile Print kun je voor weinig geld al jouw leukste Instagram foto's af laten drukken. Het bestellen van de foto's kun je heel gemakkelijk en snel doen via de site van de HEMA. Na een paar daagjes wachten kun je de foto's ophalen bij een HEMA filiaal bij jou in de buurt. Voor 30 foto's ben je €7,50 kwijt, en zijn die 30 foto's nou echt niet genoeg? dan kun je voor €2,- extra 10 foto's meer af laten afdrukken. Je kunt de foto's op verschillende manieren af laten drukken. Zelf koos ik voor de grote vierkantjes. 


 Dit artikel is niet in samenwerking met HEMA.


Je kunt deze foto's voor allerlei manieren gaan gebruiken! Zelf heb ik al wat leuk DIY's bedacht en ik wil deze graag gaan uitwerken in een artikel of video. Wat lijkt jullie het leukst?


Wat vinden jullie van de HEMA #Mobile Print? Ik ben er heel erg tevreden over!

Liefs, Tessa

This entry was posted on zaterdag 14 maart 2015 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

24 Responses to “ HEMA #Mobile Print ”

 1. Wow echt super leuk! Ik kende dit nog niet, maar het lijkt me echt super leuk om een keertje op deze manier mijn foto's af te drukken, ik was namelijk nog op zoek naar iets leuk voor aan mijn muur boven m'n bed. Een slinger met zulke foto's lijkt me wel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja een slinger maken met zulke foto's is ook echt heel erg leuk!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 2. Echt heel erg cute! Ook leuk om aan iemand cadeau te doen. Ik ben benieuwd naar de video Tess:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad het is super leuk om het iemand cadeau te doen! Je kunt namelijk ook heel gemakkelijk foto's van een ander Instagram account af laten drukken!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 3. Wauw, dit is ontzettend leuk en goedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er echt onwijs leuk uit! Ik heb een ontzettend leuke fotolijst gezien bij de Blokker en Action waar je zulke foto's heel leuk in kunt ophangen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! Je kunt de foto's op zoveel manieren gebruiken!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 5. Heel erg leuk! Ik heb ze zelf ook. Ben benieuwd naar de DIY.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb al zoveel ideeën, ik kan niet wachten om een video te maken of een artikel te schrijven!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 6. Wat een leuk idee! Ziet er gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw wat mooi! Ziet er echt super leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier heb ik laatst over gelezen, wat tof om te prachtige uitvoering te zien. Zelf ben ik wel benieuwd naar je DIY, aangezien het internet al vol staat met 'polaroid' DIY's hoop ik op een origineel iets ;). Of het in videovorm of artikelvorm is maakt mij niets uit, ik vind het sowieso leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Supertof! Dit lijkt me echt leuk om te doen, bedankt voor het idee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waaah dit is echt megaleuk! Ik zat al te twijfelen over zo'n instax mini camera, maar vond hem toch ook een beetje prijzig. Dit is echt een superleuk alternatief! :)

  Zelf ben ik trouwens geen enorme fan van filmpjes, dus ik zou een DIY artikel het leukst vinden om te zien! :)

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het er super leuk uitzien! Ik denk dat ik hier een soort van collage ga maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Vet leuk idee! Ik had wel eens eerder foto's laten afdrukken bij de hema, maar ik wist nog niet dat je dit ook kon doen. De volgende keer ga ik dat zeker doen. Heel erg bedankt! Het ziet er gewoon zo geweldig uit haha

  liefs,

  www.meshiony.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Vet leuk idee! Ik had wel eens eerder foto's laten afdrukken bij de hema, maar ik wist nog niet dat je dit ook kon doen. De volgende keer ga ik dat zeker doen. Heel erg bedankt! Het ziet er gewoon zo geweldig uit haha

  liefs,

  www.meshiony.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen