New | Marc Jacobs Daisy Dream

Heei allemaal!
Eindelijk heb ik hem! De Daisy Dream parfum van Marc Jacobs stond al erg lang en hoog op mijn verlanglijstje en afgelopen vrijdag was het dan zo ver! Ik stond dan eindelijk met deze heerlijke parfum bij de kassa van de Douglas. Als jullie benieuwd zijn naar mijn review over deze parfum, lees dan snel verder!

Afgelopen vrijdag kocht ik de 30 ml Daisy Dream parfum van Marc Jacobs voor €44,95. Alleen de flacon waar de parfum in zit vind ik al een plaatje om te zien! De witte bloemetjes en de zilveren details passen perfect bij de blauwe kleur van de parfum die in het flesje zit! Persoonlijk vind ik alle parfum flesjes van Marc Jacobs er altijd super leuk uit zien.


De flacon kan dan wel prachtig zijn, maar hoe zit het dan met eigenlijk het belangrijkste van de parfum, de geur? Hoewel ik enorm slecht ben in het beschrijven van geuren, vind ik deze geur heerlijk fris, luchtig en fruitig. Zelf vind ik de geurnoten van een parfum nooit zo veelzeggend, maar ik deel ze toch even met jullie zodat jullie misschien een beter beeld krijgen over de parfum.  (:

Topnoten: bramen, grapefruit, peer
Hartnoten: jasmijn, lychee, blauwe regen
Basisnoten: witte houtsoorten, muskus, kokosnootwaterIk ben enorm blij met deze heerlijke parfum! De geur is lekker fris de parfum blijft lang hangen en de flacon is prachtig! Ik hoop maar dat ik deze parfum niet te snel opmaak! 

Wat vinden jullie van deze parfum?
Liefs, Tessa

This entry was posted on maandag 19 januari 2015 and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

12 Responses to “ New | Marc Jacobs Daisy Dream ”

 1. Deze heb ik ook! En ik ben er echt heel blij mee want hij ruikt heel lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb geen enkele geur van Marc Jacobs, maar ik moet je absoluut gelijk geven wat betreft de mooie flesjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh deze moet ik toch maar eens gaan ruiken in de winkel… Wil al heel lang een geur van Marc Jacobs, maar kan steeds niet kiezen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De geurtjes van Marc Jacobs zijn zo leuk en ruiken heerlijk! Mijn favorieten zijn 'Dream' en 'Honey'
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 4. Ahh de flesjes zijn zo mooi, nu ik in een parfumerie werk doe ik deze ook heel vaak op haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je in een parfumerie werkt! Ik snap wel dat je deze parfum vaak opdoet, want ruikt echt heerlijk!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 5. Het lijkt me zo een heerlijk parfum. Alleen hoe 'ie er al uitziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik volg je blog al een tijdje stilletjes maar het werd tijd om eens een reactie achter te laten, waarom? Je bent door mij genomineerd voor de liebster award. Omdat ik je blog namelijk erg leuk vind. Neem je een kijkje op mijn blog voor de voorwaarden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog! bedankt dat je mij hebt genomineerd!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen