Hello my new friend!

Heei allemaal!
Ik heb een nieuwe telefoon! Mijn oude telefoon de Samsung Galaxy S2+ kon het leven na 2 jaar niet meer aan en laadde helaas niet meer op. Het werd dus hoogtijd voor een nieuwe telefoon en die heb ik gister gekocht! Het is de iPhone 5C geworden.


Het leek gistermiddag wel spitsuur in de MediaMarkt, na het lange wachten was ik dan eindelijk aan de beurt om geholpen te worden. De iPhone 5C, die ging het worden, maar tja dan moet je nog kiezen tussen al die leuke kleurtjes achterkant en laat ik nou net zo'n vrouw zijn die enorm slecht is in het maken van keuzes! Na wat getwijfeld te hebben heb ik gekozen voor de witte neutrale variant, dat leek mij toch wel het handigst omdat ik een abonnement heb afgesloten voor 2 jaar. Mochten mensen nieuwsgierig zijn, ik heb een abonnement afgesloten bij Tele2, ik betaal (of nou ja eigenlijk mijn ouders) €26,- per maand voor 500Mb, 150 bel en sms minuten en de Iphone 5C kreeg ik er gratis bij.


De iPhone 5C is nog niet zo heel erg bekend in Nederland en dat terwijl die wel enorm fijn en handig is! De iPhone 5C is eigenlijk het zelfde als de normale iPhone 5 alleen is die iets lichter in gewicht, iets goedkoper en is de achterkant van plastic waardoor er vrijwel geen barsten in kunnen komen. Ook is de iPhone 5C er in allemaal leuke vrolijke kleurtjes.

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe telefoon en mochten jullie nog meer vragen hebben deze telefoon, laat dan gerust een reactie achter.

Wat vinden jullie van de iPhone 5C?

Liefs, Tessa

This entry was posted on maandag 12 januari 2015 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

10 Responses to “ Hello my new friend! ”

 1. Erg mooi! Ik ben zelf ook opzoek naar een nieuwe telefoon en deze ziet er wel erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ik ben er ook heel erg blij mee en fijn is die zeker!

   Verwijderen
 2. Ik heb die ook sinds kort! En mijn dochter heeft de roze :)
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Ik heb ook nog getwijfeld over de roze/rode versie ik vond het ook zo'n leuk kleurtje!

   Verwijderen
 3. Hee meis, ik heb je genomineerd voor de liebster award! Lijkt me leuk als je hem overneemt :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Bedankt voor het nomineren!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 4. Mooie foto's! Ik heb 'em ook (in het roze). Super fijn toestel, toch?

  BeantwoordenVerwijderen