Mijn favorieten van 2014!

Heei,
Vandaag sluit ik het jaar af met een artikel vol met mijn beauty en verzorgings favorieten van 2014!  2014 was voor mij een druk, maar ook geweldig jaar! Ik ben geslaagd op het Vmbo-t en inmiddels doe ik Havo waar ik ook hele goede cijfers haal! Ik ben vaak op reis geweest in het binnenland, maar ook in het buitenland! Ik kreeg mijn eerste bijbaantje bij La Place en er gebeurde nog veel meer leuks!

Hema - Eye Liner 
Ooh wat ben ik blij dat ik deze fijne eye liner heb ontdekt bij de Hema! Hij trekt hele mooie fijne lijntjes, blijft de hele dag muurvast zitten, en dan hebben we het nog niet eens over de super fijne budget prijs van maar €2,- waarvoor de Hema deze beauty verkoopt! ik ben enthousiast!


Lush - Lemony Flutter
Volgens mij is dit wel het meest geliefde product van Lush! Ook ik ben er helemaal gek op! De crème verzorgt mijn nagelriemen ontzettend goed, maar ook voor andere droge plekjes is die geweldig! Als de mijne op raakt ga ik zeker een nieuwe kopen!


Rituals - Foaming shower gel
Mijn favoriet voor onder de douche is de foaming shower gel van Rituals. Ik heb volgens mij dit jaar wel drie foaming shower gel bussen van Rituals versleten en dat terwijl die zo zuinig mee gaan! De geur Zensation is mijn favoriet hij ruikt bloemig, maar toch ook weer fris, tja wat kan ik toch weer goed geuren beschrijven… (:


Catrice - Camouflage cream
Om mijn puistjes en plekjes ook dit jaar weer te verbergen heb ik vooral gebruik gemaakt van de camouflage cream van Catrice. Catrice heeft hele fijne budget producten en deze concealer crème werkt bij mij perfect! De kleur is voor mij precies goed en hij zorgt ervoor dat de hele dag mijn puistjes en plekjes niet te zien zijn!


Catrice - Eyebrow set
Voor de foto heb ik maar even een nieuwe eyebrow set van Catrice gekocht, gelukkig kan dit omdat ook dit product van Catrice lekker budget is! Ik heb mijn eyebrow set van Catrice  al zo vaak gebruikt dat de deksel er van af gebroken is, de letters niet meer te lezen zijn en de pan van beide poeders al te zien is! Ik vind dit in één woord product geweldig!


Monu & Spa - dagcrème
Om elke ochtend mijn gezicht te verzorgen gebruik ik mijn favorieten dagcrème, namelijk die van Monu & Spa. Mijn huid wil soms best lastig zijn als het gaat om crème's, van vele krijg ik snel puistjes, maar met deze heb ik er gelukkig nog geen last van gekregen! Ook de geur is heerlijk, hij ruikt naar komkommer. 


Victoria Secret - Body Mist Mango Temptation
Alleen omdat ik er al zoveel moeite voor heb gedaan valt deze body mist van Victoria Secret onder mijn favorieten van 2014! Na 2 dagen zoeken naar de Victoria Secret winkel in Londen hadden we hem dan eindelijk gevonden! Nadat we weer op het vliegveld in Londen stonden om terug naar huis te vliegen gooide een man bij de douane heb harteloos in de prullenbak, ik was even vergeten dat zo'n fles te groot was voor alleen handbagage… (tja, ik weet het, heel slim van mij!) Bij de Etos hadden ze vaak aanbiedingen met Victoria Secret body mist's en met volle moed ging ik dan weer naar de winkel, alleen zat deze er helaas nooit bij! Toen ik afgelopen Oktober op vakantie ging naar Rome had ik dan eindelijk weer de kans om deze body mist met een heerlijke geur (ik ga het maar niet eens proberen de geur te beschrijven, ik weet toch al dat dat niet gaat lukken haha) opnieuw te kopen!


Kiko- Kiss Balm 07 Strawberry
Deze geweldige lippenbalsem kocht ik in Venetië! De lippenbalsem verzorgt de lippen, geeft een mooi kleurtje af en ruikt heerlijk! In Rome kocht ik nog een andere versie lippenbalsem uit deze lijn, maar die vind ik lang niet zo fijn als deze! ik hoop dat ik deze lippenbalsem ooit nog eens kan kopen en dat Kiko hem niet uit de collectie haalt, want ik vind deze lippenbalsem zelfs fijner dan mijn baby lips van Maybelline!


Bodyshop - Body butter Mango
En last but not least, deze body butter van de Body Shop! Jullie konden hem ook al zien in mijn wishlist voor christmas. Deze bodybutter vind ik perfect voor de lente en zomer! De geur ruikt heerlijk en hij verzorgt perfect mijn huid!

Dit waren mijn echte favorieten van 2014! Hebben jullie ook nog favorieten gehad die jullie echt het hele jaar door hebben gebruikt? of hebben jullie in 2014 juist hele fijne nieuwe producten ontdekt? 

Liefs, Tessa

This entry was posted on woensdag 31 december 2014 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

10 Responses to “ Mijn favorieten van 2014! ”

 1. Wat een toffe favorieten. Dat product van Rituals lijkt me zo ontzettend heerlijk. Die kiko lipstick is ook echt prachtig! Fijne jaarwisseling.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel erg bedankt! Ja het product van Rituals is echt heerlijk! jij ook een fijne jaarwisseling!

   Verwijderen
 2. Wat een mooie foto's en leuke producten! Fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel erg bedankt! en jij ook een fijne jaarwisseling!

   Verwijderen
 3. Leuke producten. Ik denk dat ik ook maar eens ga kijken voor die Catrice - Camouflage cream :)

  ❤ Sann
  www.Piixel.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat zonde dat de VS spray weggegooid werd! Hij ruikt super lekker :)
  Happy new year!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig nieuwjaar! Wat een fijne favorieten. Zelf vind ik de body mist van Victoria's Secret ook heerlijk, enne: producten van The Body Shop zijn natuurlijk altijd goed. Dat 2014 minstens net zo'n mooi jaar mag worden als 2015 :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die Rituals shower gel is echt geweldig! Heel mooie foto's! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah die eyebrowset is echt fantastisch! Ik ben laatste tijd veel bezig met m'n wenkbrauwen terwijl ik er nooit echt zo om gaf. Word tijd om zo'n setje aan te schaffen (:

  BeantwoordenVerwijderen