All I want for christmas is. . .

Heei allemaal!
De sint heeft inmiddels ons land weer verlaten, en iedereen maakt zich langzamerhand alweer klaar voor  het volgende feest, namelijk kerst! De eerste kerstbomen staan alweer in de huizen en er worden weer volop kerstliedjes gedraaid op de radio. Thuis en met familie vieren wij kerst. Ook dit jaar werd er weer gevraagd of ik nog wensen had voor kerst. Na heel goed nadenken ben ik uiteindelijk op best en lang verlanglijstje uitgekomen. Natuurlijk krijg in niet al deze cadeaus, maar zo kunnen jullie wel zien wat ik allemaal ga vragen en misschien haal je er zelf ook nog leuke ideeën uit!1. Real Techniques brushes
Eigenlijk heb ik nooit goede make-up kwasten gehad en na het lezen van allemaal enthousiaste blog artikels over de Real Techniques kwasten heb ik besloten om deze op mijn verlanglijstje voor kerst te zetten.

2. Maybelline baby lips
In deze kouden dagen is een beetje extra lipverzorging erg fijn! Deze lippenbalsem van Maybelline is een van mijn favorieten, maar omdat de mijn broertje de mijne zo'n beetje heeft ingenomen omdat hij hem ook erg fijn vind, heb ik een nieuwe gevraagd voor kerst. 

3. Hema mobiele oplader
De accu van mijn mobiel gaat de laatste tijd steeds sneller leeg en dat is natuurlijk niet zo handig! Een vriendin vertelde laatst erg enthousiast over de draagbare oplader van de Hema en om te voorkomen dat mijn mobiel een keertje leeg raakt als ik hem echt nodig heb, leek mij deze oplader wel erg handig.

4. Een leuke mok
In de winter vind ik het heerlijk om warme chocolademelk te drinken, maar eigenlijk heb ik helemaal geen eigen mok. Om toch lekker deze winter chocolade melk met slagroom te blijven drinken heb ik aan de kerstman een leuke mok gevraagd.

5. Van der Hoog gezichtsmasker
Om mijn puistjes te bestrijden en wat extra verzorging te geven aan mijn gezicht vind ik deze gezichtsmaskers van de 'Van der Hoog' erg fijn.

6. Rituals douche foam
Rituals is een van mijn favoriete merken, ze verkopen heerlijke producten waaronder ook mijn favoriet namelijk de douche foam zendstation. Helaas is de mijne opgegaan en daarom wil ik graag een nieuwe van de kerstman.

7. The Body shop body butter
Dit is een beetje het zelfde verhaal als bij de Rituals. De Body shop is ook een van mijn favorieten winkels. Ze verkopen heerlijke body butlers en de geur Mango is mijn favoriet. Hoewel ik zo'n grote pot nooit opmaak omdat het gewoon teveel is, zou ik wel graag een nieuwe mini van de kerstman willen ontvangen.

8. Sjaal
De dagen worden kouder en daarom leek deze sjaal van de Vero Moda voor bij mijn jas perfect voor deze koude dagen.

9. Statement letting
Om een outfit net even wat leuker te maken is een statement ketting erg handig! Ik hou ervan en kan er dus geen genoeg van krijgen!

10. Marc Jacobs parfum dream
Alle parfum van Marc Jacobs vind ik heerlijk! De parfum 'Dream' staat al lang op mijn verlanglijstje en daarom leek het mij een perfecte gelegenheid deze met kerst te vragen.

11. Essie nagellak
Een tijdje geleden kwam de kerst collectie van Essie uit, hoewel ik de kleuren meer bij de lente vind passen vind ik de koraalroze kleur 'Bump The Pumps' prachtig!


Natuurlijk krijg ik niet al deze cadeaus, maar zo kunnen jullie wel zien wat ik allemaal op mijn verlanglijstje heb staan, en misschien haal je er zelf ook nog leuke ideeën uit.

Wat hebben jullie allemaal op jullie verlanglijstje staan voor kerst?
Liefs, Tessa

This entry was posted on maandag 15 december 2014 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

4 Responses to “ All I want for christmas is. . . ”