MacBook Pro

Heei,
Eindelijk heb ik hem! Na veel sparen en werken had ik dan eindelijk genoeg geld om een MacBook te kopen. Al heel erg lang twijfelende ik om er eentje te kopen, maar helaas zit er aan zo'n laptop van Apple ook een aardig prijskaartje. 


Ik ben er zo blij met mijn nieuwe laptop, maar ook vooral omdat ik hem helemaal zelf heb betaald! Mijn vakantiebaantje bij La Place deze zomer is dan ook zeker niet voor niks geweest! Ik heb de MacBook Pro 13 inch gekocht. Ik moet nog wel even wennen aan het nieuwe besturingssysteem omdat alles anders werkt dan Windows, maar na wat oefen zal dat vast allemaal wel goed komen!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe MacBook? en hebben jullie er zelf ook een?

Ps: Binnenkort kunnen jullie ook weer meer nieuwe artikelen van mij verwachten (:

This entry was posted on vrijdag 17 oktober 2014 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

11 Responses to “ MacBook Pro ”

 1. Ik heb onlangs ook geïnvesteerd in een MacBook, wel een MacBook Air 11inch. Maar ben er enorm blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! ik snap wel dat je er blij mee bent!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 2. Ik twijfel om een macbook te kopen de volgende keer dat ik een laptop moet kopen. Maar ik heb dan liever een groot scherm. Minstens 17" dus ik denk niet dat ik er aan zou kunnen wennen om dan opeens zo'n klein scherm te hebben. Hopelijk krijgen ze ooit macbooks met grote schermen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah super gaaf! Ik heb er ook eentje en als je er eenmaal mee werkt, wil je nooit meer wat anders haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, ben ik het helemaal mee eens!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 4. Aaaah wat fijn! Macbooks zijn echt geweldig, als je ze eenmaal hebt wil je niets anders. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben het helemaal met je eens! Nu ik eenmaal een MacBook heb wil ik niet anders meer!

   Verwijderen
 5. OMG Tess, jaloerssss! Zo'n mooi ding:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supertof :)! Ik heb sinds een halve week ook een nieuwe laptop waar ik suuuperblij mee ben. Mijn vader heeft een iMac.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je ook een nieuwe laptop hebt en er zo blij mee bent!

   Verwijderen