Mijn nieuwe horloge

Heei,
Afgelopen week tijdens de verjaardag van mijn moeder zei ik tegen mijn tante dat ze een hele mooie horloge om had. Al snel kreeg ik te horen dat ik hem wel mocht hebben aangezien ze thuis toch nog 7 dezelfde had liggen. Want ja, ook mijn tante is Ebay verslaafd!


Ik vind het altijd leuk om pakketjes te ontvangen van Ebay! Op Ebay kun je hele leuke goedkope spulletjes vinden die vervolgens uit landen zoals China naar Nederland komen. Ik ben niet de enige in mijn familie die Ebay shoppen leuk vind, want mijn tante kan er ook wat van! Zij kocht dit horloge rond de 3 euro en ik mocht hem hebben!Het horloge is van het merk Geneva en is rose goud met diamantjes. Natuurlijk is het nep, maar hij ziet er wel heel erg mooi en echt uit! Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee!


Bestellen jullie wel eens iets op Ebay?
Liefs, Tessa

This entry was posted on donderdag 7 augustus 2014 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

16 Responses to “ Mijn nieuwe horloge ”

 1. Mooi horloge. Super dat ze je dat horloge zomaar gaf! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! Ik heb haar dan ook zeker heel vaak bedankt!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 2. Wat een mooie! Ik bestel regelmatig spullen op Ebay!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw hij is gaaf en ziet er niet tacky uit ofzo. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik koop ook vaak via Ebay. Heb zelf twee siliconenhorloges van Geneva in mintgroen en roze. Mooi horloge! Vind rosé goud erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die siliconenhorloges zijn ook mooi! Ik heb ze zelf ook in het mintgroen en wit!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 5. Wauw, wat een mooi horloge! Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha wat leuk zeg dat je deze van je tante hebt gekregen, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen