Mijn plannen voor deze zomer

Heeii,
Na mijn examens had ik al een soort van vakantie! Ik moest af en toe nog op school komen, maar na de diploma uitreiking van afgelopen donderdag heb ik dan officieel zomervakantie! Het leek mij wel leuk om een soort 'checklist' te maken met wat ik allemaal in mijn vakantie wil doen,

Deze vakantie wil ik...

...Veel werken
Ik heb momenteel een zomerbaantje bij La Place en ik vind het werk heel erg leuk! Ik sta bij de afdeling koud waar ik salades, broodjes en soepen maak. Mijn collega's zijn gezellig en het verdient goed dus ik ben wel blij met mijn zomerbaantje!

...Een Macbook kopen
Al een tijdje ben ik aan het sparen voor een Macbook en ik ben dan ook van plan om hem deze zomer te gaan kopen! Door mijn baantje bij La Place waar ik meestal 4 lange dagen werk (Ja het is echt heel erg veel) heb ik het geld snel bij elkaar kunnen sparen!

...Op vakantie gaan!
Ik ga deze vakantie 2 weken naar Italië samen met mijn ouders en broertje. We zitten vlak bij Venetië en ik heb er super veel zin in. Ook stap ik donderdag samen met mijn moeder het vliegtuig in naar Londen. Ik ga samen met haar een weekend naar Londen om te vieren dat ik geslaagd ben voor mijn examens.


...Veel afspreken met vrienden en vriendinnen
Als er iets is wat ik leuk vind, dan is het wel afspreken met vrienden en vriendinnen! Dus mijn agenda komt deze vakantie ook weer vol te staan met barbecues, zwemmiddagjes, shopafspraakjes en bioscoopavonden!

...Veel ijs eten!
Als er iets is aan de zomer wat ik leuk vind is het wel ijsjes eten! Vooral het Italiaanse schepijs vind ik heerlijk!


...Bloggen
Natuurlijk kon deze niet ontbreken aan het lijstje! Ik hoop wel dat deze gaat lukken want doordat ik veel werk en veel afspreek heb ik eigenlijk weinig vrije tijd...

Wat gaan jullie allemaal doen in jullie zomervakantie?
Liefs, Tessa

This entry was posted on dinsdag 8 juli 2014 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

11 Responses to “ Mijn plannen voor deze zomer ”

 1. Wat een leuke plannen heb je gemaakt! Ik ga ook naar Londen deze zomervakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een super leuke zomer, Venetië & Londen zijn allebei zo tof! :))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Londen was echt heel erg leuk! Ik ben ook heel erg benieuwd hor Venetië is!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 3. Leuke lijst! Fijn dat je baantje zo leuk is :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jep, dat is altijd handig als een baantje wat je doet leuk is!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 4. Leuke plannen heb je :),
  Londen is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ben inmiddels weer terug en Londen was echt heel erg leuk!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 5. Wat een leuke plannen! Ik wil ook een MacBook kopen, dus veel sparen :) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Ja het is inderdaad heel veel sparen!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen