London you were great!

Heey,
Zo'n twee weken geleden stapte ik samen met mijn moeder in het vliegtuig naar Londen om daar een weekend op vakantie te gaan. Omdat ik was geslaagd voor mijn examens mocht ik een stedentrip naar keuze uitzoeken. Ik hoefde er niet lang over na te denken, want Londen een stad waar ik nog nooit was geweest wilde ik heel graag een keer bezoeken! In dit artikel laat ik een paar foto's zien, en vertel ik wat ik allemaal heb gedaan.

 

Dag 1

Om 11 uur vertrok ons vliegtuig naar Londen, hoewel ik vliegen altijd best spannend vind, had de rest van de mensen in het vliegtuig daar totaal geen last van. De man die naast mij zat in het vliegtuig heeft de hele weg met zijn hoofd hangend voor het raam geslapen, dat is toch een beetje jammer als je graag nar buiten wilt kijken. Na zo'n uurtje in het vliegtuig te hebben gezeten en een half uur in de trein waren we in hartje Londen!

Op de foto met het vliegtuig.

Wij verbleven in het Royal National hotel op Russel Square. Een groot hotel in Londen wat vlak bij de metro ligt zodat je makkelijk andere plaatsen in Londen kan bezoeken. Op onze eerste dag besloten we naar de Londen Eye te gaan, de Big Ben te bezoeken, en kijkje te nemen op Oxford Street en de Nike Store.

Underground Russel Square.
De Londen Eye door de bomen heen.
In de Londen Eye met mama.
 Uitzicht over Londen vanuit de Londen Eye
 De Big Ben en de rode dubbeldekker. 
Even op de foto bij de Big Ben.

Dag 2

Helaas begon onze tweede dag met regen. dus gingen we wat later op stap. Op de tweede dag wilde ik graag  de wisseling van de wacht bekijken, gaan winkelen in Oxford Street en Regent street en naar het grote warenhuis Harrods. Mijn aankoopjes die ik in Londen  heb gedaan zal ik binnenkort in een ander artikel laten zien.


Opweg naar de metro.
De Big Ben

Bij de wisseling van de wacht.


Even op de foto.
Bij de telefooncel
 Shopping time!

 M&M World.
 Ben & Jerry's is zo lekker!
Op de foto met mam.
Harrods

In de avond hadden we lekker gegeten bij een pizzaria, en besloten we nog even de Londen Eye in de avond te bezoeken.

Dag 3

Dag 3 was alweer onze laatste dag, en op deze dag bezochten we de Tower Bridge en vonden we eindelijk (na 2 dagen zoeken) de Victoria Secret.

 Op de Tower Bridge


Eindelijk gevonden!
 Big Ben

Starbucks
Terug naar Nederland

Rond een uur of 3 vertrok ons vliegtuig weer naar Nederland. Helaas werd mijn geurtje wat ik bij de Victoria Secret kocht (en waar ik enorm blij mee was) uit mijn koffer gehaald bij de douane omdat het te groot was voor in mijn handbagage... De rest van mijn gekochte spullen in Londen kun je binnenkort zien in een shoplog.

Liefs, Tessa

This entry was posted on woensdag 30 juli 2014 and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

12 Responses to “ London you were great! ”

 1. Ahh! Als ik dit zo lees en zie klinkt het als een geslaagde trip! Wel jammer van de regen alleen. Maar ondanks dat moet het wel leuk zijn geweest! :) Liefs Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was inderdaad een beetje jammer van de regen, maar het is ook zeker een gelaagde trip geweest!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 2. Londen is echt een fijne stad! Mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt heel leuk! ik ben er nog nooit geweest, en twijfel toch steeds om er heen te gaan, het lijkt me wel mooi, al helemaal na jouw foto's

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wie weet kom je er nog! Het was zeker een hele leuke vakantie en dankjewel dat je mijn foto's zo mooi vind!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 4. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! Zo te zien heb je leuke dagen gehad :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja het was een hele leuke vakantie!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 5. Echt hele mooie foto's heb je gemaakt zeg wauw! Ik ben er nog nooit geweest.. helaas. :( Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Je hebt hele mooie foto's gemaakt. Londen is een geweldige stad <3.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Londen is echt geweldig! Dankjewel dat je mijn foto's zo mooi vind!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 7. och die foto's!<3 Ik hou zo van Londen, al te lang niet meer geweest. Nu heb ik heimwee ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat snap ik! Londen is ook zo'n mooie stad!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen