Review | Catrice ultimate shine lipstick

Hi,
Ik was al een tijdje opzoek naar de perfecte paarse lipstick en nadat ik een artikel had gevonden op de blog van Emily over haar perfecte paarse lipstick van Catrice, besloot ik op mijn fiets te stappen om te kijken of ze deze 'perfecte' lipstick ook nog in de schappen hadden van de Kruidvat in mijn dorp. Gelukkig hadden ze de lipstick nog, en na wat twijfelen (aangezien ik een paarse lipstick meer voor de herfst/winter vind) besloot ik hem toch te kopen. Zijn jullie benieuwd wat ik van de lipstick vind? lees dan snel verder!De lipstick komt uit de ulitmate shine collectie en heeft de naam Berry Delicious (260) gekregen . Op het eerste gezicht ziet de kleur er best donker uit en heftig uit, maar gelukkig valt dit allemaal mee! De kleur kun je heel licht aanbrengen, maar ook goed opbouwen tot een wat donkerdere kleur. Zelf breng ik hem het liefst licht aan omdat ik wat minder opvallende lipstick kleuren mooier vind dan die enorme knal kleurtjes.De lipstick geeft een mooie glans, en blijft gelukkig ook wel een paar uur zitten. Ik kocht de lipstick voor €4,- bij de Kruidvat. De lipstick komt uit de voorjaars collectie van Catrice. Zelf vind ik de kleur beter bij de herfst en winter past. Zelf denk ik ook dat ik de lipstick in de herfst en winter vaker zal gebruiken dan in de zomer. Wel vind ik de kleur erg leuk, maar toch ook wel weer een beetje gewaagd voor iemand die meestal onopvallende lipsticks draagt.


Wat vinden jullie van de kleur?
Liefs, Tessa

This entry was posted on zaterdag 28 juni 2014 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

10 Responses to “ Review | Catrice ultimate shine lipstick ”

 1. Het is inderdaad niet een echt zomer kleurtje, maar wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad! Het is zeker een mooi kleurtje maar niet helemaal voor de zomer.
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 2. Ik vind het inderdaad meer een kleur voor de winter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een heel mooi kleurtje! Je hebt trouwens mooie foto's gemaakt. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze kleur vind ik echt heel mooi! Hij staat je ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gaaf kleurtje! Hij is niet te, maar geeft toch een mooie kleur!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt, gelukkig is die niet te, maar geeft die wel een mooie kleur!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen