Klaar voor het WK met Beads By Lotte

Heey,
inmiddels is het WK in Brazilië begonnen en heeft Nederland afgelopen vrijdag hun eerste wedstrijd met 5-1 gewonnen van Spanje. Ik als grote voetballiefhebber heb deze wedstrijd dan ook zeker met wat vriendinnen gekeken. Natuurlijk hoort bij zo'n wedstrijd van Nederland een passende oranje outfit! en met deze leuke armbandjes van Beads By Lotte, maak ik mijn oranje outfit compleet.
Lotte is een 16 jarig meisje en een hele goede vriendin van mij. Lotte maakt samen met haar moeder handgemaakte armbandjes die ze via haar instagram en haar facebook voor een betaalde prijs verkoopt. Zelf vind ik de armbandjes erg leuk en vind ik dit setje wat ik van haar heb gekocht perfect voor het WK.


Lotte verkoopt nog meer armbandjes die je allemaal op haar instagram en haar facebook kunt bekijken. Ik hoop dat jullie een kijkje nemen!

Woensdag speelt Nederland om 18:00 hun tweede wedstrijd tegen Australië, helaas moet ik tot 18:00 werken dus zal ik een klein deel van de wedstrijd moeten missen. Wel denk ik dat Nederland met 2-0 wint van Australië, wat word volgens jullie de uitslag?

Liefs, Tessa

This entry was posted on dinsdag 17 juni 2014 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

5 Responses to “ Klaar voor het WK met Beads By Lotte ”

 1. Leuke bandjes! Hebben even op hun Facebook pagina gekeken, en wat ziet dat er creatief uit! Ik denk dat Nederland gaat winnen met 2-1, geen idee waarom... :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas zaten we allebei naast de uitslag van de wedstrijd, maar 3-2 is natuurlijk ook heel erg goed gedaan van Nederland!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Ja inderdaad! Ik vind ze ook heel erg leuk!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen