Ik ben geslaagd!

Heey,
Gister kwam dan eindelijk de uitslag van de examens die ik in mei heb gemaakt. Vol in spanning zat ik gister op de bank te wachten tot de telefoon ging met de verlossende woorden.  De docenten gingen om half 1 beginnen met bellen en na ongeveer 25 minuten`wachten ging ook mijn telefoon en kreeg ik te horen dat ik was geslaagd!

De foto's komen van mijn Instagram, vandaar de iets mindere kwaliteit.

In de middag moest ik naar school toe waar ik mijn cijferlijst kreeg en vrienden en vriendinnen kon feliciteren. Ik heb hele goede cijfers gehaald namelijk 2x 6, 2x 7 en 4x 8. In de avond is mijn familie langs gekomen om mij te feliciteren en 26 Juni is de diploma uitreiking op mijn school.


Voor iedereen die ook gister of vandaag te horen heeft gekregen dat hij of zij geslaagd is, gefeliciteerd! 
En voor de gene die een herkansing moeten doen, zet hem op!

This entry was posted on donderdag 12 juni 2014 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

5 Responses to “ Ik ben geslaagd! ”