New in | Statement ketting

Hi,
Afgelopen vrijdag ben ik met school naar Antwerpen geweest, het was een hele leuke en gezellige dag! Tijdens de dag zijn we wezen paintballen (waardoor ik nu overal blauwe plekken heb zitten...) en hebben we natuurlijk gewinkeld in de straten van Antwerpen. Helaas hadden we maar weinig tijd, en heb ik samen met mijn vriendinnen maar 3 winkels kunnen bezoeken. één van de winkels waar we geweest waren was de Forever21. Helaas heb ik vanwege de tijd niks kunnen passen, maar heb ik wel deze hele mooie statement ketting kunnen kopen.

De ketting is goud met een koraal  kleur. Ik vind de kleuren echt super leuk voor de lente en zomer. Op de foto's draag ik de ketting bij mijn witte kanten top, en mijn spijkerjasje.Ik kocht de ketting voor €11,95 bij de Forever21 in Antwerpen. Ik weet niet of de ketting ook te koop is bij de Forever21 in Amsterdam.

Wat vinden jullie van de ketting? Liefs, Tessa

This entry was posted on woensdag 30 april 2014 and is filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

17 Responses to “ New in | Statement ketting ”

 1. Wat een leuk kleurtje en hij staat heel erg mooi bij je outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die ketting staat je prachtig, zo mooi, wauw! Ik volg je nu via bloglovin'.

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, en wat lief dat je mij nu volgt!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 3. Gorgeous! En wat een fijne prijs. De kleur is echt vet. Ik volg je via bloglovin, liefs!
  http://imkcool.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja de ketting is inderdaad erg leuk! Bedankt voor het volgen via bloglovin.
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 4. Wow, heel mooi! Ik wil een OOTD zien hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja er komt zeker een keer een outfit of today met deze ketting online!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 5. Hele leuke ketting, echt een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, prachtige statement ketting, jammer dat je niet hebt kunnen passen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die ziet er leuk uit! Hij staat je ook mooi. (:

  BeantwoordenVerwijderen