My favorites for the spring

Hi,
Het blijft weer langer licht, het word warmer, je ziet overal weer bloemen verschijnen, en de vogeltjes vliegen weer in het rond. Het begint eindelijk weer lente te worden! De lente vind ik zelf het leukste seizoen van het jaar. Ook heb ik een paar favoriete die ik in de lente weer vaak gebruik, wil je weten welke? Lees dan snel verder!Essence - Class of 2013 blush
Mijn favoriete blush die ik vaak in de lente en zomer gebruik is dit lieve roze kleurtje van Essence. Ik kocht de blush in de limited edition "Class of 2013" die in Oktober 2013 uitkwam. Helaas kun je de blush nu niet meer in de winkel kopen.


Barry M - Nagellak Green Berry 339
Dit nagellakje kocht ik ongeveer een maand geleden op de huishoudbeurs. Ik de Lente vind ik het vooral leuk om licht blauwe kleurtjes nagellak te dragen. Deze nagellak van Barry M uit de shine collectie is nu ook zeker een favoriet van mij. 
Het is trouwens niet de nagellak die ik nu op heb.


 Essence - Nagellak What do u think? 22
Het is echt een wonder dat dit mooie koraal kleurige lakje het nog doet. Ik kocht het denk zo'n 3 a 4 jaar geleden toen ik in Oostenrijk op vakantie was. Sindsdien heb ik dit lakje vaak gedragen, maar is hij nog steeds niet op, of uitgedroogd. I Like!


Essence - lipstick Coral calling 01
Een kleur die ik in de lente vaak op mijn lippen heb zitten is Coral calling, die uit de longlasting lipstick lijn van Essence komt. De kleur is prachtig, en je kunt de lipstick ook nog eens van een klein prijsje kopen.


Manhattan - Lipstick Like Me 3
Een andere kleur lipstick die ook graag in lente en zomer draag is deze lipstick van Manhattan. De lipstick is vrij transparant, wat een mooie glow op je lippen geeft. Ik kocht deze lipstick afgelopen vakantie bij de DM in Hongarije.


Yves Rocher - Hydra Vegetal reiniging gel
Het is erg belangrijk om goed je huid te reinigen, en een van mijn favoriete is toch wel deze gel van Yves Rocher. De geur ruikt heerlijk fris, en de gel reinigt erg goed!


The Body Shop - Body butter Mango
Zoals de meeste wel weten ben ik enorme fan van de Body Shop. Vooral de body butters vind ik erg fijn. Mijn favoriet is de mango body butter, de geur ruikt heerlijk, en is ook nog eens erg fijn in gebruik.


Lacoste - Parfum Touch of Pink
We zijn alweer aangekomen bij mijn laatste favoriet voor de lente. En deze parfum mag ik dan ook zeker niet vergeten! Deze parfum van Lacoste ruikt bloemig en fris en is zeer geschikt voor de Lente / Zomer.


Dit waren dan alweer mijn favoriete voor de Lente! Hebben jullie ook favoriete make-up of verzorging producten die jullie vaak in de Lente gebruiken?

This entry was posted on woensdag 26 maart 2014 and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

10 Responses to “ My favorites for the spring ”

 1. Mooie favorieten! De bodybutter van TBS heb ik ook gehad, heerlijke geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk artikel :). Lente is ook absoluut mijn favoriete seizoen.

  + Ik vind je foto's ook erg mooi! Er is duidelijk te zien dat je er tijd aan besteed :)

  www.kijkonsleven.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te horen dat mijn foto's er zo goed uitzien! (:
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 3. Mooie favorieten, dat Barry M. lakje heeft zo'n prachtige kleur!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie producten, ik vind de kleur blush heel mooi en de nagellak die je op hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik vind die lichtblauwe kleurtjes nagellak ook altijd erg leuk, en vooral ook erg leuk voor in de Lente en Zomer.
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 5. Leuke favorieten! Ik vind pastelkleurige nagellak ook heel leuk voor de lente en mijn favoriete bodybutter is ook de perzik variant van de body shop! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's! Dat blauwe lakje is mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het blauwe lakje is ook een van mijn favorieten!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 7. Mooie foto's! Al die producten lijken me erg fijn :D

  BeantwoordenVerwijderen