Review | Ebay Too Faced Natural Eyes palette

Heey,
Een tijdje geleden kocht ik op Ebay het Too Faced Natural Eyes palette voor maar €3,50!
Natuurlijk is dit niet het echte palette, maar een replica. Wil je weten of deze replica net zo goed is als de echte? Lees dan snel veder.


Na zo'n 3 weken wachten had ik hem eindelijk binnen, want tja als je iets op Ebay besteld duurt het altijd lang voordat het binnen is. Maar het was het wachten waard! want ik ben zeer tevreden over dit palette.


Het palette zit verpakt in een kartonnen doosje. Na het openen van het doosje komt er een mooi tinnen blik tevoorschijn, met daarin de oogschaduw.


Het palette heeft ook nog eens een klein boekje, waarin 3 ooglooks worden uitgelegd. erg leuk!


  
Het palette zelf ziet er echt prachtig uit met de kleurtjes! Ook zit er een klein spiegeltje in wat erg handig is.Natuurlijk zijn de swatches erg belangrijk van een oogschaduw palette. Zijn de swatches net zo goed als het echte palette? ik teste het voor jullie.

 Op de eerste foto testte ik Heaven, Silk Teddy en Nude Beach dat zijn de drie grote oogschaduws, en op de tweede foto testte ik de wat kleinere oogschaduws

Klein foutje de namen die er op de hand bij staan kloppen niet, Day =  Heaven, Classic = Silk Teddy, Fashion = Nude Beach

Helaas, Heaven (Day) en Silk Teddy (Classic) zijn niet zo goed gepigmenteerd. De kleur Nude Beach (Fashion) vind ik wel erg mooi.


Van de tweede rij swatches word ik een stuk blijer, alle oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, op Velvet Revolver na dan. Mijn favoriete zijn Sexspresso, Push-Up en Cocoa Puff.

Ik ben erg blij met dit oogschaduw palette! Ookal is het niet de echte. Helaas zijn er wel 3 oogschaduws wat minder van pigmentatie. Ook vind ik het boekje met de uitleg van 3 ooglooks erg leuk! Dit palette ga ik zeker vaker gebruiken!

Wil je dit palette ook kopen? dat kan! ik kocht het palette op Ebay voor €3,50 bij deze verkoper Klik

This entry was posted on donderdag 6 februari 2014 and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

13 Responses to “ Review | Ebay Too Faced Natural Eyes palette ”

 1. Wauw, ziet er goed uit!
  Bedankt voor de tip!

  Liefs Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! De kleuren zien er echt prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor dat geld kan je hem altijd kopen! ik heb alle 4 de replica's en ben er heel blij mee!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk! voor zo weinig geld kan niemand het laten liggen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een koopje, al mogen de kleuren wel wat feller. Maar ja, voor €3,50...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow ben benieuwd naar de kwaliteit! De swatches zijn wel oke!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat de meeste kleuren zo mooi uitkomen. Ben erg benieuwd of je er een mooie look van kan maken. Voor zover ik het nu kan zien is het een mooie vervanger ;-) en wat een koopje eigenlijk he hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Woow, wat een mooie aankoop zeker voor zo'n prijsje! Ik ben benieuwd naar een look met dit palette :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi palette en super goedkoop! Wauw.. x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige review heb je erover geschreven! Mooie foto's Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi palette! maar de link doet het niet meer? weet je misschien nog op wat je hebt gezocht zodat ik een soort gelijke kan bestellen? x Britt

  BeantwoordenVerwijderen