Make-up Monday | My everyday make-up

Hi,
Vandaag is het maandag, en tijd voor: Make-up Monday. Elke maandag zal er vanaf nu een artikel verschijnen in het teken van make-up! Vandaag komt het eerste artikel online, met daarin mijn everyday make-up.

Als dagcrème gebruik ik altijd de Etos young skin, helaas staat deze crème niet op een van de foto's. Vervolgens gebruik ik altijd een bb-crème van L'Oreal om mijn huid egaal te maken. Om mijn donkere kringen onder mijn ogen en rode plekjes weg te werken, gebruik ik het Catrice concealer palette. Dit palette is echt mijn favoriet.


De poeder die ik momenteel gebruik komt van ook van Catrice, en mijn blush ontving ik een tijdje geleden in de Glossybox. Ook zoals vele andere bloggers is de Essence all about matt fixing powder een favoriet van mij, die ik gebruik om mijn gezicht af te poederen.


Natuurlijk zijn smokey eyes heel mooi, maar niet iets wat je elke dag naar school draagt. Mijn oogmake-up bestaat uit mijn eyebrow set, en mascara van Catrice, mijn eyeko eyeliner pen die ik een tijdje geleden in mijn glossybox ontving, en mijn BE Creative oogschaduw die ik van vriendinnen voor mijn verjaardag kreeg.


Natuurlijk moet er ook wat op de lippen. Als eerst gebruik ik mijn Babylips van Maybelline om mijn lippen te hydrateren, en om op mijn lippen een klein kleurtje te doen, gebruik ik de Pure Shine Lip Balm van Catrice.Welke producten gebruiken jullie echt elke dag?

This entry was posted on maandag 24 februari 2014 and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

18 Responses to “ Make-up Monday | My everyday make-up ”

 1. Die pure en shine en babylips gebruik ik ook dagelijks!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Ik gebruik dagelijks mijn naked palette, essence eyeliner en maybelline mascara :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik mijn Catrice BB-cream en brow gel elke dag,
  Leuk artikel heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! die brow gel wil ik ook nog graag proberen.

   Verwijderen
 4. ik gebruik de babylips ook altijd!! leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie make up look! Baby lips lijkt me zoo goed...
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de baby lips ook heel fijn! Je look is mooi! Momenteel gebruik ik EOS lipbalm, Catrice prime and fine anti-red base, Catrice foundation all matt plus, Catrice Prime and fine mattyfing powder waterproof, sleek Rose gold blush en mascara van Essence, hihi :) Grotendeels Catrice, maar Catrice is gewoon een heel fijn merk!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Zelf wil ik ook nog de EOS lipbalm en Sleek Rose gold blush proberen, het lijken mij echt fijne producten. Zelf gebruik ik ook veel Essence en Catrice, het is inderdaad een fijn budget merken!
   Liefs, Tessa

   Verwijderen
 7. Wat een leuke producten! De baby lips van Maybelline zou ik ook nog wel een keer willen uitproberen! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je gebruikt mooie producten elke dag. Bij mij verschilt dit echt heel erg.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te lezen, mooie look! Zelf gebruik ik die Babylips ook dagelijks, vind ze echt geweldig werken en er zit er altijd standaard eentje in mijn tas, verder gebruik ik ook nog een BB-cream van Maybelline en ook mijn mascara is van Maybelline (wow, ik wist helemaal niet dat de producten die ik dagelijks gebruik gewoon allemaal van hetzelfde merk zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk artikel, wat een mooie look! :)
  xx
  www.myrunwayfashionworld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi! Ik heb zelf dat concealer palet zelf ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie en fijne producten! Dat concealer palette lijkt me fijn!

  BeantwoordenVerwijderen