It's my birthday!

Hi,
Precies 16 jaar geleden, op 7 Februari werd ik geboren.
En vandaag vier ik mijn 16e verjaardag!De taart moest een verassing voor mij zijn, maar tja mijn ouders zijn niet zo handig met computers! Want mijn ouders bestelde de taart op mijn laptop, en lieten vervolgens het programma van de Hema waar ze de taart bestelde ook nog eens openstaan. Toen ik terug kwam van school en op mijn laptop wilde kijken zag ik de pagina natuurlijk. Oeps!


Mijn verjaardag kado's krijg ik vanavond pas, dus dat is nog even spannend! Ook vier ik vanavond mijn verjaardag voor familie, en vierde ik vorige week, en twee weken geleden al mijn verjaardag voor vrienden en vriendinnen.

Liefs, Tessa

This entry was posted on vrijdag 7 februari 2014 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

14 Responses to “ It's my birthday! ”

 1. Gelukkige verjaardag Tessa! Veel plezier vanavond xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd meid! maak er een leuke avond nog van! :)
  liefs lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd! Veel plezier vanavond!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van ♡e gefeliciteerd met je verjaardag meid! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Iets later maar alsnog van harte gefeliciteerd! En wat een heerlijke blunder van de taart hihi Ik hoop dat hij wel erg lekker was :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke taart zeg! Nog gefeliciteerd! En ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad! ^^

  Love,

  Rowan


  Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 7. gefeliciteerd meis geniet ervan! en een heel fijn weekend
  www.rachelkromdijk.nl

  BeantwoordenVerwijderen