Verjaardag gevierd voor vriendinnen

Hi,
Gister vierde ik samen met een andere vriendin Lotte, onze 16e verjaardag voor wat vriendinnen.
Zelf word ik pas over 2  weekjes 16 jaar, maar een feestje geven is natuurlijk altijd leuk!
Wil je weten hoe het feestje was, en wat voor cadeaus ik heb gekregen? Kijk dan snel veder!

Onze vriendinnen hadden een uitje bedacht waar wij niks van mochten weten. Op zondag rond half 6 werden we opgehaald en moesten we geblinddoekt in de auto zitten. Uiteindelijk waren we er en bleek het dat we bij Luxor mochten gaan eten! Luxor is een restaurant waar een groot buffet is, en waar je kunt wokken en grillen. Nadat mijn maag vol zat met sushi, krulfriet, loempia's  biefstuk, kip, chocolade van de chocolade fontein, en ga zo nog maar even door kregen wij ook onze cadeau's

Ruby - Esmee - Sharona - Maaike - Tessa (ik) - Lotte - DemiAl mijn vriendinnen weten onderhand wel dat ik helemaal gek ben op de producten van de BodyShop, en  daarom heb ik ook dit lekkere pakket gehad in de geur aardbei.Ook heb ik dit hele mooie zilveren armbandje gehad.

En als laatste heb ik deze oogschaduw van het merk BE Creative gehad in de kleur 34 Beach.

Het was een hele leuke en gezellige dag, waarbij ik vooral veel heb gelachen en heb gegeten!
Op naar vrijdag want dan vier ik mijn 16e verjaardag alweer voor wat andere vriendinnen.

Liefs, Tessa 

This entry was posted on maandag 27 januari 2014 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

14 Responses to “ Verjaardag gevierd voor vriendinnen ”

 1. Wauw mooie cadeautjes zeg! En echt superleuk dat jullie vriendinnen het uitje hebben bedacht! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad, het is super leuk dat ze dit allemaal geregeld hebben!

   Verwijderen
 2. wat ziet het er gezellig uit! En leuke kadootjes heb je gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alvast gefeliciteerd ! Leuke cadeautjes dat je gekregen hebt .
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke cadeautjes! En alvast gefelciteeerdd Tess!
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zeg en je hebt echt mooie cadeautjes gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel gezellig uit, hele leuke cadeautjes heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen