Het is tijd voor een feestje, want ik heb 100 volgers!

Hi,
Het is tijd voor een feestje, want ik heb de 100 volgers via bloglovin gehaald! Ik ben super trots dat ik al zoveel volgers in zo'n korte tijd heb gehaald!Ik startte mijn blog tijdens de zomervakantie, en ik ben erg trots over wat ik nu al bereikt heb met mijn blog. Ik heb via mijn blog nieuwe vriendinnen leren kennen, en ook bloggers ontmoet. Ook ben ik naar mijn eerste persevent geweest, namelijk de opening van de Primark in Zoetermeer. Als ik aan deze dag terug denk word ik gelijk weer helemaal vrolijk! En nu staat de teller van mijn blogvolgers alweer op 100! 
Ik wil jullie erg bedanken voor het volgen van mijn blog, en de lieve reacties die jullie altijd achter laten! Om jullie te bedanken hou ik binnenkort een winactie voor jullie! Wat de winactie zal gaan worden blijft nog even geheim.

Liefs, Tessa

This entry was posted on vrijdag 17 januari 2014 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

12 Responses to “ Het is tijd voor een feestje, want ik heb 100 volgers! ”

 1. Gefeliciteerd met je 100 volgers! Of inmiddels 102 want ik ben je gaan volgen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je de 100 volgers heb gehaald, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! De eerste mijlpaal is bereikt! Op naar de volgende 100!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Your blog is amazing, I'd love to come back here;)
  if you want to follow each other, please follow me on GFC, and I'll do the same ;)
  http://indiesan.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Woehooee en nu 110 want ik volg je net via bloglovin, leuk blog heb je! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met deze super mooie mijlpaal! En gaaf dat je al naar een persevent bent geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen