Review | Hema I Feel Dreamy

Hi,
Afgelopen vrijdag vierde ik sinterklaas met vriendinnen. We moesten kado's kopen voor de gene die je had getrokken met lootjes. Ik had voor mij vriendin onder andere deze bodylotion en foam douchegel van de Hema gegeven. Toen ik het kocht wilde ik het eigenlijk al liever zelf houden omdat, ik erg benieuwd was naar deze producten. Toen ik afgelopen zondag sinterklaas vierde met familie was ik ook enorm verast toen ik precies het zelfde pakketje van mijn oma kreeg. Natuurlijk was ik erg blij! Vandaag geef ik een review over deze 2 top producten.
HEMA Today I feel Dreamy bodylotion -  €3,25 voor 200 ml
HEMA Today I feel Dreamy foaming shower gel  -  €3,95 voor 200ml

HEMA heeft dit jaar 5 nieuwe lijnen uitgebracht in de "Today I Feel" categorie. Elke lijn heeft een ander geur, wat je dan weer in verschillende producten kunt terug vinden. Zo kun je van een lijn een douchegel bodylotion , parfum en geurkaars kopen. erg leuk!


Ik vind de verpakking van allebei de producten er erg leuk en voorlijk uitzien. de Today I Feel Dreamy heeft een roze kleur wat ik wel toepasselijk vind. Ook vind ik het erg leuk dat er een tekst op de voorkant staat. Het product ziet er dan ook zeker niet goedkoop uit. Erg handig zo'n budget product die luxe uitstraalt.


Laten we beginnen met de foam douchegel. Zelf vind ik foam douchegels erg fijn. Momenteel worden er erg veel foam douchegels verkocht.Even indrukken en gelijk ontstaat er veel schuin, ja dat willen we hebben! Het eerste wat mij opviel is de heerlijke geur die naar bloemen en vanille ruikt. De geur van de douchegel is wel aanwezig. Gelukkig is deze douchegel niet te zoet waar ik aan het begin bang voor was.. Ik denk dat veel mensen deze geur wel lekker zullen vinden en er bij weg kunnen dromen.

Zelf vind ik het altijd erg leuk als producten een soort setje zijn. Zo kun je na het douche de zelfde bodylotion gebruiken zodat de geur nog lekker blijft hangen.De bodylotion ruikt het zelfde als de foam douchegel, heerlijk bloemerig om bij weg te dromen. De bodylotion trekt snel in en hydrateerd goed.


Waarom altijd zo duur? Deze budget producten ruiken heerlijk en doen ook nog erg goed hun werk. Ik ben benieuwd of jullie ook zo van de foam douchegels van de HEMA houden?

This entry was posted on maandag 2 december 2013 and is filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

11 Responses to “ Review | Hema I Feel Dreamy ”

 1. Ik werk bij de hema en heb zelf ook wel wat spulletjes van de hema zelf omdat ik personeelskorting krijg haha! Maar ze zijn inderdaad fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze lijken verdacht op veel douchegels van de Rituals qua verpakking, haha. Maar wel leuk, een budget variant :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik ook beide en ik vind ze zalig!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow die foam is wel echt huge geworden op je hand haha. Klinkt goed! Ziet er inderdaad vrolijk uit en ik hou van roze ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt heel goed! De verpakkingen vind ik al erg leuk en vrolijk. x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk ! Lijkt me wel fijn. De verpakking ziet er schattig uit .
  liefs.
  www.lifeofnessah.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Had dit weekend sinterklaasfeest en toen zaten er ook drie van deze 'mini' foam douchegells in het spel. Ziet er inderdaad erg leuk uit! Dat wordt hem voor de volgende keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Tessa! Op jouw aanraden heb ik de foaming showergel gekocht!

  In mijn shoplog heb ik naar jou verwezen :)

  Ik volg jou, volg je terug?

  www.modafortuna.blogspot.nl

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. lijken mij twee hele mooie en fijne producten!
  en ziet er lekker roze uit!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen