Kruidvat 1+1 gratis, wat ga ik kopen?

Hi,
Nadat ik het artikel van Vera gelezen had, had ik meteen een goed idee. Inmiddels weet denk iedereen wel van de 1+1 gratis actie op alle Make-up bij Kruidvat, die vanavond van 17:00 tot 20:00 plaats zal vinden. Natuurlijk ga ik ook vanavond naar de kruidvat toe, om de schappen leeg te plunderen. Hier in dit artikel laat ik de producten zien die ik van plan ben om vanavond te halen.


Aangezien ik deze producten zelf nog niet in bezit heb, zijn dit dus niet mijn foto's, maar foto's die ik op Internet gevonden heb. De foto's komen van VeraSilja, en een foto van mijzelf

Catrice all matt powder    Normaal €3,59 Nu €1,79
Over deze poeder heb ik verschillende blogs, al veel goede verhalen gehoord. Mijn eigen poeder is bijna op, dus dit is het perfecte moment om deze poeder uit te gaan proberen.

Catrice lipbalm stick     Normaal €4,99 Nu, €2,49
Een product wat ik op bijna geen een blog ben tegen gekomen. Maar tijdens de nieuwe collectie van Catrice vielen wel gelijk mijn ogen op dit product. Maar door de prijs heb ik ze eigenlijk altijd laten liggen. Ik ben nu zeker van plan om er een mee te nemen.

Essence lipstick     Normaal €2,39 Nu €1,19
Zelf heb ik al twee van deze lipsticks. Maar omdat ik ze zo fijn vind ga ik kijken of ik nog een derde mooie kleur kan bemachtigen. Ik heb ook over dit product een review geschreven, wil je deze lezen klik dan hier.


Gosh blush     Normaal €8,79 Nu €4,39
Eigenlijk heb ik pas 1 Gosh product in mijn stash zitten, en daar moet snel verandering in komen aangezien ik het product wat ik heb heel erg fijn vind. Altijd heb ik de blushes van Gosh al mooi gevonden door de mooie verpakking. Welke blush ik mee ga nemen weet ik nog niet. Dat kijk ik in de kruidvat zelf wel (:

Catrice liquid eye shadow    Normaal €3,99 Nu €1,99
Deze oogschaduw's zijn echt prachtig. Ik heb er al één in mijn bezit, en de pigmentatie van deze oogschaduw is erg goed. Vanavond neem ik de kleur 030 We Are The Champagnes mee.

Maybelline Color Show Brocades     Normaal €3,99 Nu €1,99
Deze lakjes zijn nieuw in het assortiment en vind ik erg tof voor de feestdagen.


Weten jullie al wat jullie gaan kopen?

This entry was posted on woensdag 20 november 2013 and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

9 Responses to “ Kruidvat 1+1 gratis, wat ga ik kopen? ”

 1. Eigenlijk heb ik nog geen idee wat ik precies ga kopen, maar er gaan zeker een aantal oogschaduws tussen zitten! Ben eigenlijk ook wel benieuwd naar de producten van GOSH, maar de kruidvat die deze producten verkoopt zit helaas wat verder weg..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben net geweest! Heb voor 21 euro gekocht rn horfde dus maar 11 te betalen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je gaat mooie producten halen! Ik ga zelf niets halen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow dat is best wel veel, maar zou ik ook doen bij zo een grote actie. Ik gebruik vrijwel geen makeup dus ben niet geweest. Liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het natuurlijk weer gemist.... Mooie producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Ik heb de avond helaas moeten missen omdat school het nodig vond een ouderavond te houden waar je bij moest zijn :( Ik hoop dat je nog leuke dingen hebt kunnen inslaan! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke dingen! De all matt powder van Catrice is inderdaad erg fijn. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah wat een leuke spulletjes! Ik kon die dag helaas niet en moest deze geweldige actie missen, maar ja, volgend jaar weer haha!

  BeantwoordenVerwijderen