Arm in het gips en leren voor schoolexamens

Hi,
eindelijk weer een artikel van mij.
vandaag plaats ik een update waarom ik even offline was.


De reden waarom ik al een tijdje geen artikel heb geplaatst, is dat ik erg druk met school bezig ben. afgelopen donderdag begon mijn tweede schoolexamenweek waar ik natuurlijk voor moest leren. Wel heb ik een goed gevoel over de toetsten die ik donderdag en vrijdag maakte.

Helaas gebeurde er afgelopen zaterdag nog iets vervelends. Tijdens een voetbalwedstrijd kreeg ik een bal hard op mijn pink geschoten. Erg veel pijn had ik op dat moment niet, speelde ik gewoon door (en we wonnen met 6-2 ^^ ) Zaterdagavond begon mijn vinger al wat meer pijn te doen, en zondagochtend was die helemaal blauw en dik en bewegen lukte bijna niet. Een paar uur later besloten we toch maar naar het ziekenhuis te gaan, waar werd gezegd dat mijn pink gebroken was. Daar zat ik dan, mijn hele arm in het gips voor één klein pinkje die gebroken was. Ook had ik gelijk stress voor mijn schoolexamens, want mijn rechterarm zat in het gips kon ik niet meer schrijven.

Op school werd besloten dat ik mijn wiskunde schoolexamen op de computer moest gaan maken. erg handig was dat niet aangezien de toets over driehoeken, grafieken en formules ging. Vandaag moest is mijn aardrijkskunde toets mondeling doen, en morgen maak ik mijn laatste toets weer op de computer.

Ik hoop dat er weer snel artikelen kan gaan maken.

This entry was posted on dinsdag 19 november 2013 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

4 Responses to “ Arm in het gips en leren voor schoolexamens ”

 1. ahw rot zeg allemaal.. Heel veel succes en beterschap natuurlijk! Liefs, Savannah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat vervelend! Hopelijk gaan je toetsen wel goed! En jammer dat je die wiskundetoets niet iets later kon doen, want op de computer lijkt me niet echt fijn, met wiskunde! Sterkte en nog succes! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oef dat is minder! Hopelijk geneest het goed en heb je je examens gehaald! Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah veel beterschap, het komt allemaal goed :)

  BeantwoordenVerwijderen