Review | Primark Lip Stain Pen

Hi,
Een tijdje geleden ben ik naar de opening van de Primark in Zoetermeer geweest.
Over de opening heb ik ook een artikel geschreven, als je deze wilt lezen klik dan hier.

In de Primark in Zoetermeer is een heel groot beauty gedeelte gemaakt, en vandaag review ik de lip stain pennen voor jullie.


Tijdens de opening mocht ik gelukkig nog even shoppen voordat de winkel echt open ging. Snel rende ik naar de beauty spulletjes om wat leuke producten mee te nemen om die voor jullie te reviewen.

De lipstains trokken gelijk mijn aandacht, en daarom nam ik er 2 mee naar huis.

De lipstains hebben geen namen, alleen nummers. Zelf nam ik nummer 00, de roze variant en nummer 01 de koraal kleurige variant mee naar huis.
Hier boven kun je de swatches op mijn hand zien, en wat mij gelijk opviel was dat de roze verpakking een koraal kleurtje gaf, en de koraal kleurige verpakking een roze kleurtje gaf. Tja dat vond ik toch best wel vreemd.

Ook zag ik dat de kleur gelijk een beetje in de lijntjes ging zitten. Maar gelukkig viel het op de lippen dan wel weer mee. Hieronder kun je de swatches op mijn lippen zien.

Bij het opdoen voelde gelijk mijn lippen erg droog, ook de lipstain gaf ook een smerig smaakje af. Gelukkig ging dat weg na een tijdje.
Op de eerste foto draag ik de roze lipstain. ook al geeft die toch meer een koraal kleurtje af, vind ik hem toch wel erg mooi staan.

Op de tweede foto draag ik de koraal lipstain die naar mijn mening toch een veel roze kleur afgeeft.


Aan het begin moest ik erg wennen aan de lip stains, vooral omdat mijn lippen zo droog aanvoelde. Maar de lip stains blijven daar in tegen wel erg lang zitten wat natuurlijk ook wel weer een pluspuntje is.

Ik kocht deze lip stain pennen voor €2,- per stuk. Wat vinden jullie er van?

This entry was posted on woensdag 30 oktober 2013 and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

5 Responses to “ Review | Primark Lip Stain Pen ”

 1. Mooie kleurtjes maar inderdaad vreemd dat ze omgedraaid zijn haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik draag altijd iets van een lip balsem of romige lipstick boven lip stain's, van zichzelf zijn ze (zo als je zegt) best wel droog. Ik vind de twee kleuren erg mooi en grappig dat de kleur op de verpakking zijn omgewisseld.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw die zien er echt mooi uit! En voor een fijne prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor die prijs zien ze er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf zeg! Vraagje trouwens ; hoe bewerk jij je foto's? zoals die bovenste? Alvast bedankt!

  Liefs, Merel '

  http://www.blonde-tales.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen