Review | Essence Sparkle Sand Effect nagellak

Hi,

Een tijdje geleden is er een nieuwe collectie van Essence gekomen. Na vele goede reviews gelezen te hebben, en veel goede verhalen van vriendinnen te horen hebben gehad over dit lakje, vond ik het wel eens tijd om dit lakje zelf uit te testen.
Liquid Sand lakjes zijn nagellakjes die als een soort zand effect opdrogen. Eerst waren er al de O.P.I liquid sand lakjes, maar nu heeft Essence ook 3 liquid sand lakjes in hun assortiment gebracht voor maar €1,69 wat natuurlijk erg budget is.

Essence heeft 3 kleuren uitgebracht:

  • Hey, Nude!
  • Here's My Number
  • Me & My Lover
En over dit laatste lakje ga ik een review schrijven.


Het lakje zit in het normale potje wat we van Essence gewend zijn. De lak dekt het mooist bij 2 laagjes, zoals ik op de foto heb gedaan. Wel moest ik eerst best wennen aan de textuur van de nagellak, maar vond de textuur juist wel een tof effect geven.

Ik hoop dat Essence nog meer kleuren van deze lakjes uitbrengt, want ik vind ze erg leuk.

Wat vinden jullie van Liquid Sand lakjes?

Liefs, Tessa

This entry was posted on dinsdag 22 oktober 2013 and is filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

5 Responses to “ Review | Essence Sparkle Sand Effect nagellak ”

  1. Heel mooi!Ik vindt deze lakjes altijd prachtig,het geeft een heel mooi effect!:D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! Ik heb de lichtroze en zwarte versie. vind ze erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen