Opening Primark in Zoetermeer

Heey,
Vandaag was de dag dat de Primark in Zoetermeer open ging.
Mijn wekker stond deze ochtend erg vroeg, en met een slaperig hoofd zat ik dan in de bus naar Zoetermeer. Maar of ik het erg vond? Natuurlijk niet want wie wil er nou niet naar een persevent van de Primark, en lekker shoppen in een Primark die super netjes is waar bijna geen mensen lopen.
Om kwart over 9 was ik er dan, Ik zag al gelijk rijen staan met mensen die moesten wachten tot 11 uur wanneer de Primark voor hun open ging. Was ik even blij dat ik was uitgenodigd voor het persevent.

Bij binnenkomst kreeg ik een perskaartje een een goodiebag, Ook zag ik al gelijk andere bloggers waar ik gezellig mee gepraat heb. Het ontbijt was voor ons klaar stond was ook heerlijk.

Foto van Jill


Het was erg gezellig met de andere bloggers die ik ben tegen gekomen, op deze foto sta ik met Jill en Janine

Na ons heerlijke ontbijt kregen we een rondleiding door de Primark. De Primark in Zoetermeer heeft een oppervlakte van ruim 3500 vierkante meter. En in deze Primark zullen zo'n 260 mensen werken.

Zelf vind ik deze Primark erg overzichtelijk, Ze hebben ook een groot make-up gedeelte met speciale schappen, net een soort kleine drogist.

De collectie van de Primark vind ik momenteel ook erg leuk. Je kunt nu vooral veel statement kettingen, onesies, de oversizende truien en de grappige kerst items kopenToen de rondleiding afgelopen was kwam er een kleine toespraak van de burgemeester en konden we iets minder dan een half uurtje zelf door de winkel lopen en gaan shoppen. En shoppen in een Primark zonder mensen is echt heel erg fijn. 

Iets voor 11 uur ging ik richting de deur toe samen met Janine, de mensen buiten stonden te popelen om naar binnen te komen. Met mijn camera in mijn hand heb ik gefilmd hoe alle mensen gillend naar binnen kwamen rennen.

Ook kun je mij in het filmpje van Serena van Beautylab zien bij 4.04 minuten.


Foto van Internet

En wow, wat was het druk toen iedereen naar binnen mocht. Je kon niet eens meer lopen in de winkel.In de goodiebag die ik heb gekregen bij het Event zat een giftcard van maar liefst €50,- euro. Natuurlijk heb ik veel geshop, een Shoplog kun je dan ook deze week hier op mijn blog verwachten.

Wil jij op de hoogte blijven van mijn blog? dan kun je mij ook volgen op bloglovin

Ik heb een hele leuke dag gehad bij dit persevent van de Primark in Zoetermeer

Liefs, Tessa

This entry was posted on woensdag 23 oktober 2013 and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

13 Responses to “ Opening Primark in Zoetermeer ”

 1. Leuk bericht! Het was super leuk, en leuk om je te ontmoeten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw. k woon zelf ook in Zoetermeer maar ben niet gegaan ik kan niet tegen al die drukte haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat tof zeg! Ben benieuwd naar je shoplog :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel gaaf! Ik ben benieuwd naar je shoplog! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaa, kan niet wachten op de shoplog! En wat ziet die Primark erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk dat je bent geweest!

  http://www.lifeofroshelle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je foto's zijn goed gelukt! Het was leuk je te ontmoeten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk geschreven! Ik had trouwens niet eens door dat het ZO druk was haha. Ik heb het alleen vanaf de zijkant gezien. Mooie foto ook van jou en Jill :)
  Leuk om je te ontmoeten haha! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk artikel! ben benieuwd naar de shoplog!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De laatste foto is van Beautylab, kun je zo zien aan je aankoopjes.. Had het er tenminste bij gezet. Verder wel leuk artikel

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hai Tessa, echt super leuk! Ik had een vraag, hoe kom je eigenlijk aan zo perskaartje? Hoor wel meer mensen hierover maar geen idee hoe ik die kan verkrijgen, jij een idee?

  BeantwoordenVerwijderen