Douglasbox | Oktober

Heey, een tijdje geleden kreeg ik weer een mailtje binnen van Douglas dat ik mijn Douglas Glossybox weer mocht komen ophalen. De zelfde week stapte ik de winkel nog in om weer dit geweldige pakket uit te pakken, kijken jullie ?

Helaas is deze box niet in alle Douglassen verkrijgbaar, zelf heb ik hem van de Douglas in Leiden.

Je krijgt deze Douglas box 4x in het jaar en je betaalt er €12,- voor. Het zijn allemaal stamples van luxe merken. Per box betaal je dus eigelijk €3,-  super goedkoop voor al deze heerlijke producten!

Deze keer kregen we de producten allemaal mee in een tas van Boss, Ook zat er een beauty rapport boekje aan een van de hengsels vast gemaakt. Met die boekje kun je nog eens naar de Douglas, en dan geven hun advies over welke kleuren allemaal goed bij jou staan. 


Het eerste wat ik tegen kwam was een mini mascara van Dior. De mascara vind ik zelf best fijn in gebruik, en handig mee te nemen in de tas.


Het volgende wat mij al gelijk opviel was de Dolce & Gabbana body lotion. Alleen de verpakking is al prachtig, en dan hebben we het nog niet eens over de geur die ook heerlijk ruikt. Dit is een mini van 100ml


Met het volgende was ik heel erg blij, op het eerste gezicht dan. Na 4 dagen gebruik kunnen te hebben maken kreeg ik al puistjes door deze Estee Lauder dagcremé. Waar het aan ligt weet ik eigenlijk niet helemaal, Tja het is voor een iets oudere huid, maar dat zou niet gelijk puistjes moeten  veroorzaken. Dit was een mini van 15 ml

Toen ik de tas al opende rook ik gelijk een heerlijke geur, en dat komt door al deze heerlijke geur stamples. Ik heb er in totaal 5 gehad. Down Town van Calvin Klein is mijn favoriet.


En als allerlaatste zat er een klein flesje in wat ik zelf mag laten vullen met parfum bij Douglas. Wel moet ik nog even bedenken met welke parfum ik dit wil gaan doen.


Nogmaals, niet bij elke douglas kan je deze box krijgen. zelf heb ik hem uit Leiden

Met welke parfum zouden jullie dit flesje vullen?

This entry was posted on maandag 14 oktober 2013 and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

4 Responses to “ Douglasbox | Oktober ”

 1. Als je Down Town erg lekker vindt, dan zou ik die in het flesje laten vullen. Een andere parfum die ik zelf heel erg lekker vind is Coco Mademoiselle van Chanel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke inhoud, ik heb nog niks gehoord over een box bij douglas ;o! Ik zou het flesje vullen met een lekkere zoete geur zoals escada! Liefs, Savannah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een mooie producten! Hij is ook echt goedkoop, wat fijn. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goedkope prijs, heerlijk!

  http://www.lifeofroshelle.nl/2013/10/buy-freshcables.html

  BeantwoordenVerwijderen