Video | Vakantie vlog Hongarije deel 1

Heey,
Vandaag kunnen jullie het 1e deel zien van mijn vakantie vlog. Mijn 2e deel kunnen jullie binnenkort zien.Ik ben 10 dagen op vakantie geweest naar Hongarije in de plaats Keszthely, wat aan het Balatonmeer ligt. Het was echt een super leuke vakantie waar ik een video over gemaakt heb, veel kijk plezier!

5 Responses to “ Video | Vakantie vlog Hongarije deel 1 ”

 1. Dat winkelcentrum in Budapest! En dat van je broertje en de sleutel, dat zou mijn broertje ook kunnen overkomen! Omg, dat ijsje op het einde, yumyum! Vorig jaar ben ik ook bij het Balatonmeer geweest! Ik kon echt tot zoooo ver het water in lopen haha. liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het winkelcentrum ziet er echt heel mooi uit, lijkt me ontzettend leuk om daar te shoppen. En dat ijsje, heeeeeerlijk!
  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke vlog, wat een ontzettend groot winkelcentrum!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke vlog, ziet er mooi uit allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen