Review | Baby Lips + 50 volgers

Heey,

Als eerst wil ik jullie heel erg bedanken voor het halen van de 50 volgers op Bloglovin. Hier ben ik heel erg blij mee, vooral omdat ik in zo'n korte tijd al zoveel volgers heb gekregen. Daarom komt er ook binnenkort een winactie voor jullie aan :)Vandaag heb een review van de Baby lips. Eindelijk zijn de Baby Lips lipbalms van Maybelline, nu ook in Nederland verkrijgbaar. En omdat ze deze week in de aanbieding waren bij de Dirks kocht ik er een om voor jullie te reviewen.


Er zijn momenteel 5 verschillende Baby Lips in Nederland, het zijn 3 transparanten en 2 met een kleurtje. Ik kocht de Pink Punch die een lief roze kleurtje afgeeft.

De verpakkingen van de lipbalms zien er al super leuk uit, maar door hun verzorgende bestandsdelen zoals: shea butter, centella, asiatica en SPF 20 is het een must have voor je lippen.


Maybelline heeft 105 vrouwen de Baby Lips een week lang uit laten testen
de roze Pink Punch heeft de beste resultaten.

Er zijn 3 transparante lipbalms en 2 met een kleurtje. Pink Punch de lipbalm die ik voor jullie review geeft een lief roze kleurtje af die heerlijk ruikt naar die fruitella snoepjes.Ik vind de lipbalms heel erg fijn, en raad ze aan iedereen aan. Je lippen worden heel erg zacht en de velletjes verdwijnen als sneeuw in de zon.


Ik ga er zeker nog eentje halen deze week want bij de Dirks drogist zijn de lipbalms nu ook in de aanbieding voor maar €3,- Normaal betaal je voor deze lipbalm €3,50.

Deze lipbalms zijn ook in Oktober bij de Etos te koop, nu zijn ze al te vinden in andere drogisterijen zoals de DA en Kruidvat.

Liefs, Tessa

This entry was posted on donderdag 12 september 2013 and is filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

6 Responses to “ Review | Baby Lips + 50 volgers ”

 1. oeeh lekker budget, ik dacht dat ze veel duurder waren! Liefs, Savannah. PS: gefeliciteerd met je 50 volgers.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ontzettend benieuwd naar de Baby Lips, ze lijken me ontzettend fijn! En nog gefeliciteerd met je 50 volgers! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, ben benieuwd! Gefeliciteerd met je 50 followers!
  Liefs!
  http://anneauty.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je 50 volgers! Ik wil deze lipbalm zo graag kopen, wat fijn dat hij nu eindelijk in Nederland is. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik dacht dat ze superduur waren, maar dan kan ik er makkelijk eentje kopen, haha!

  www.lifeofroshelle.nl

  BeantwoordenVerwijderen