Beads By Lotte

Heey,

Wie houd er hier nou niet van armbandjes om zijn polsen?
Nou ik vind armbandjes geweldig (:
Vandaag heb ik een artikel voor jullie over Beads by Lotte.
Lotte een vriendin van mij maakt zelf armbandjes en verkoopt ze aan vriendinnen, maar ook via haar  Instagram en Facebook account. 


Alle armbandjes die Lotte maakt zijn helemaal zelf gemaakt. Ze koopt wat touw en wat bedeltje en gaat aan de slag. Inmiddels heeft ze al heel veel armbandjes gemaakt en verkocht.

Haar instagram is http://instagram.com/beadsbylotx
Ze verkoopt armbandjes die gemaakt zijn van kralen, maar ook armbandjes die gemaakt zijn van een gekleurd elastiek, wat natuurlijk heel erg handig is want zo krijg je de armbandjes makkelijk om.Alle armbandjes kosten tussen de €2,- en €3,- euro. Ook nog eens super goedkoop voor zulke goedkope armbandjes!Als je zelf een leuk idee heb voor een armbandje wil ze dat altijd voor je maken (:Nogmaals, alle armbandjes kosten tussen de €2,- en €3,- euro wat natuurlijk super goedkoop is voor hele leuke zelf gemaakte armbandjes

Wil jij op de hoogte blijven van Lotte haar armbandjes? of zelfs een kopen?
Volg dan haar Instagram account http://instagram.com/beadsbylotx

Liefs, Tessa

This entry was posted on zondag 15 september 2013 and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

4 Responses to “ Beads By Lotte ”