Video | Vakantie shoplog Hongarije 2013

I'm Back!
met deze keer een shoplog met spullen die ik op vakantie in Hongarije kocht.
sorry dat de laatste tijd geen artikel online, maar omdat ik de artikels niet kan inplannen, en op vakantie weinig tijd had om te plaatsen lukte het niet om elke keer een artikel online te zetten. Inmiddels kan ik wel artikels inplannen dus komt er weer om de dag een artikel online.

Ik ben dit jaar op vakantie geweest in Hongarije aan het Balatonmeer, dat is een heel groot toeristisch meer (zo'n 250 kilometer in de ronde)  waar ons hotel ook aan lag. Ik ben 10 dagen in hongarije geweest en ben inmiddels zo'n week terug. Natuurlijk heb ik ook lekker geshopt, wat erg goed kon in Hongarije, ze hadden mega grote winkelcentrum's in de hoofdstad Budapest en naast ons hotel was een leuke grote boulevard en markten waar ik ook dingen heb gekocht.

Ook komt er deze week nog een vlog aan die ik in 2 delen heb gemaakt.

laten we snel kijken naar de video!
This entry was posted on zaterdag 31 augustus 2013 and is filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

8 Responses to “ Video | Vakantie shoplog Hongarije 2013 ”