Review | Yves Rocher Monoi De Tahiti Douche Gel

Heey,
vandaag weer een nieuwe review over een Yves Rocher douche gel. Het is de Monoi De Tahiti die heerlijk tropisch ruikt, nou dat zeggen ze maar is het ook waar? lees snel veder.
Deze douchegel kocht ik een tijdje geleden bij Yves Rocher. Hij kost €3,90 maar er zijn vaak genoeg actie's zoals 1+1 gratis of dat je veel korting krijgt.


het is de Monoi de Tahiti douche gel, die je naar tropische stranden zou moeten ruiken. De geur van deze douche gel vind ik echt heel lekker, je hoeft maar een klein beetje te gebruiken en de hele badkamer ruikt heerlijk tropisch. Ik overdrijf echt niet.


De ingredienten zien er ook wel okee uit, wel zit er parfum in, maar als je deze geur ruikt, weet je wel waarom. Ook is deze douche gel handig omdat je het voor je lichaam maar ook voor je haar kan gebruiken. Ik heb het ook al gebruikt en mijn haar ruikt na het wassen echt nog een hele tijd heerlijk tropisch en glanst het.


Helaas is de dop van de douche gel wel weer heel erg vervelend net als veel andere douche gel doppen bij Yves Rocher, daar zouden ze toch echt iets aan moeten doen.


 Ik vind het een heerlijke douche gel die echt tropisch ruikt zoals beloofd is. ook is die best goedkoop, alleen is het jammer dat het een best kleine verpakking is waardoor hij best snel op gaat.

Plus Punten
- Heerlijke Tropische geur
- Kun je gebruiken voor haar en body
- Fijn in gebruik
- Goedkoop

Min Punten
- Gebruik je niet zo snel in de winter, dus veel meer een zomerse douche gel
- Alleen te koop op de site van Yves Rocher of hun winkel, helaas zijn er daar niet zo veel van
- De dop sluit heel vervelend

This entry was posted on woensdag 14 augustus 2013 and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

7 Responses to “ Review | Yves Rocher Monoi De Tahiti Douche Gel ”

 1. Lijkt me heerlijk ruiken meis! Tropisch fris!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben zo verliefd op deze douche gel!

  Leuk artikel!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed! Mooie foto's trouwens!

  Liefs, Angela
  www.angelaah23.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit en klinkt ook goed!
  heb je filmpje van boedapest hongarije bekeken wat leuk gedaan!

  liefs
  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen