Glossybox Mei 2013

Heey, 
Vandaag heb ik een leuke unboxing voor jullie namelijk de Glossybox van de maand Mei. Het is de maand waarin de zon doorbreekt, en wij echt van het zomerse weer kunnen gaan genieten. Wij zeggen bye bye tegen de slobber truien en hello tegen de zomer kleding. Het weer is tot nu toe nog niet al te best geweest, maar langzamerhand worden de weerberichten voor de komende tijd steeds beter.


Het openmaken van de box is elke maand weer een feestje, waarvan ik helemaal blij wordt :)


De inhoud van de Glossybox van de maand Mei. Het is een goed gevulde box, met maar liefst 4 fullsize producten :) In de box zit een Douche gel, condictioner, nagellak, een lipstain en een lichaams cream, laten we snel de producten reviewen.


Het eerste wat mij opviel was de rode lipstain van Jelly Pong Pong. ik vond hem er erg gaaf uitzien ondanks dat ik niet van rode kleur hou. de lipstain voelt echt aan als een lipbalsem zoals op het briefje staat beschreven. De lipstain is heel romig en geeft veel kleur af.  

Op het briefje staat:
Een hydraterende lipstain, die de lippen met precies de juiste hoeveelheid kleurt, en aanvoelt als een balsem. De adviesprijs is 14,00 Euro en dit is een fullsize product.


Het 2e product is een Anatomicals douchegel. ik wordt gewoon helemaal blij van de verpakking, het is fel roze, met een knal gele dop. Ik heb al vaker een douche gel van Anatomicals gehad in de Glossybox, en daar was ik erg tevreden over.

Op het kaartje staat beschreven
Het neusje van de zalm. deze naar rozen geurende body cleanser verlevendigt lichaam en geest onmiddellijk. Adviesprijs 3,99 euro fullsize.


Het 3e product is een nagellakje van Golden Rose. het is een soort parelmoer achtig kleurtje. Geen kleurtje waar ik om zit te springen, maar toch vind ik hem wel erg mooi. het is een handig klein potje van 5,5 ml. en de nagellak dekt al mooi in één laagje.


Op het briefje staat beschreven: Trendy nagellak met modieuze kleuren in een super handig flesje van 5,5 ml. de lak heeft een hoge kleurpigmentatie, dekt goed en blijft lang en mooi zitten op de nagels. Adviesprijs 2,95 euro en het is een fullsize product.


Het 4e product in de box is een conditioner van schwarzkopf. ik vind dat dit merk fijne producten heeft, en ik ben hier ook blij mee. Zelf heb ik de conditioner al gebruikt, en vond ik hem erg fijn in gebruik.

Op het papiertje staat beschreven
Gliss Kur Conditioner Ultimate Oil Elixir is ontwikkeld om overbelast en stug haar intens te voeden. en vermindert haarbreuk met 95%. de conditioner voedt het haar intensief wat resulteert in gemakkelijke doorkambaarheid en perfect verzorgde coupe. Adviesprijs 5,19 euro en het is een fullsize product.


Dit is het laatste en het leukste product vind ik. het is een Ahava bodycreme, en ik heb hem in de geur Sorbet Plants. Ahava heeft wel eens vaker in de Glossybox gezeten, en is echt een geweldig merk met lekkere producten. De cremé ruikt super lekker en het is een redelijk dikke cremé wat ik wel fijn vind. Het product heeft fijne ingrediënten, en wordt niet getest op dieren.

Op het kaartje staat beschreven
Een zachte, verfrissende crémegel voor het lichaam die smelt op de huid om daar wonderen te verrichten. De gel wordt snel opgenomen en maakt de huid soepel. adviesprijs 30,95 euro voor 350 gram. Ik heb een Mini van 40 gram.


En dit was Alweer de Glossybox van de maand Mei. ik vond de box van deze maand een beetje tegenvallen. De lipstain is wel heel fijn, maar niet mijn kleur. de Conditioner kun je ook gewoon in de winkel kopen, en de nagellak kleur vind ik mooi, maar zal ik waarschijnlijk niet vaak dragen.

Wat vonden jullie van de Glossybox van deze maand?


De Glossybox kost €14,95 per maand, inclusief verzendkosten. Je betaalt per maand en je kunt je abonnement op elk moment opzeggen (je zit er dus niet voor een bepaalde tijd aan vast, je kunt eenvoudig opzeggen, wanneer je wilt). Ben je nog geen abonnee van Glossybox, maar wil je dit wel graag worden? Klik dan hier.

This entry was posted on zaterdag 25 mei 2013 and is filed under , , , , , , , , , , , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

Leave a Reply